...tylko trailer, nie chce zatem wypowiadac sie na temat filmu... powiedzcie mi, jak z animacja
komputerowa? czy duza czesc filmu rozgrywa sie w przestrzeni wirtualnej? jesli tak, to nie
chce ogladac tego filmu, bo probka animacji, ktora widzialem we fragmentach calkowicie
mnie odrzucila...
animacja w filmie nie jest najważniejsza, może lepsza by była wersja 3d ( ze względu na animację komputerową). ale film świetny! a animacja nie odrzuca.
A co chciałbyś animacji na miarę Crysisa? To ma wiernie oddawać virtual chaty a tam grafika jest właśnie taka a może i gorsza. Bez sensu byłoby wszystko wygładzać...
Też odnoszę wrażenie a nawet pewność ;), że animacja celowo była właśnie taka, taka jak w większości gier komputerowych.
Inna zepsułaby mi obraz filmu, cieszę się, że nie była "oczojebna" (sorry za wyrażenie).
Pozdrawiam.
"animacja celowo była właśnie taka, taka jak w większości gier komputerowych" Chyba w gry nie grasz,jak by była przynajmniej w połowie tak dobra jak w grach które teraz wychodzą(np.dead space2) to by było super, animacja w filmie zrobiona była chyba w paint'cie bo taki właśnie poziom sobą reprezentowała.