jak sie nazywa tango które tanczyl Boguś z Sarą w chińskiej restauracji ? jaki to rodzaj tanga ?
Gdyby ktoś wysłał mi ten utwór na mój mail aniolek7@vp.pl byłabym bardzo wdzięczna
wyslij mi tez prosze ten utwór (tango) z filmu Sara :) bardzo prosze
mój mail to 05a18@fjerritslev-gym.dk
Te tango to naiwazanie do Ostatniego tanga w Paryzu i jednej z koncoweych scen filmu Bertoucciego.
to jaki jest tem tytul, wie ktos gdzie mozna dostac sciezke dziwekowa, czemu na maila wysylace to? napiszcie
a ja ky co moj mail sulinar@wp.pl
wyslijcie mi to tango dobrzy ludzie o ja ni ja knie moge tego znalesc sulinar@wp.pl
jesli nie było by to zbyt pozerne z mojej strony,i znalał/a by Pan/Pani chwile to ja równiez bardzo bym poprosiła o ten utwór,sama próbowałam go scianac i nie mogłam tekila112@wp.pl
Ja odnoszę wrażenie że całą ta scena z tangiem została "adaptowana" (może z innym tangiem nie pamiętam) z film "Prawdziwe Kłamstwa" Jamesa Camerona. Tak samo jak ktoś wyrzej napisal "Polski Leon Zawodoweic" itp itd....
Ta scena tanga nie była adaptowana z Prawdziwych kłamstw lecz z Ostatniego tanga w Paryźu Bertolucciego. Jest to ewidentny cytat.
masz moze ten utwór tango z filmu Sara?
Jesli tak to baaaaaaaaaaaaaaaardzo prosze o kontakt. Mozesz mi wyslac???? Mój mail to 05a18@fjerritslev-gym.dk