PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98052}

Scooby-Doo 2: Potwory na gigancie

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
2004
5,9 26 tys. ocen
5,9 10 1 26290
4,1 16 krytyków
Scooby-Doo 2: Potwory na gigancie
powrót do forum filmu Scooby-Doo 2: Potwory na gigancie

Uwielbiam takie filmy Ciesze się że taki film znowu powstanie. Nie moge się doczekać kiedy powsatnie

Informatyk

Mnie też
Też chętnie poczekam, fajnie wygląda postać Scooby Doo

użytkownik usunięty
Informatyk

Chociaż pierwsza część była lekko głupawa, mi się podobała. Uwielbiam tą kreskówkę. Więc na drugą część filmu czekam z niecierpliwością. (Tylko dlaczego w jedynce czarnym charakterem był Scrappy -moja ulubiona postać z wersji animowanej???).

ocenił(a) film na 4
Informatyk

W jedynce nie podobało mi się to co zrobili ze Scrapim, ale film mi sie ogólnie podobał :) Mam nadzieje, że dwojka będzie jednak lepsza. I pamiętajcie "W szczeniaku siła".

użytkownik usunięty
Informatyk

Ja też lubię takie filmy. Bo co tu się kryć-Scooby Doo z całą pewnością nie jest zbyt mądrym filmem. Ale mnie akurat to odpowiada. Można się pośmiać i pzry okazji nie trzeba wysilać muzgu, żeby zrozumieć fabułę, jak się ma wszystko podane na tacy. A co do obasady-idealna, tym bardziej, że gra w tym filmie jeden z moich najulubieńszych aktorów amianowicie odtwórca roli Shaggiego :D:D Już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie uda mnie się wybrać na ten film do kina :D:D (chyba, że będzie tak jak z 1 i załapię się dopiero na DVD z wypożyczalni, bo nie będę mogła się dogadać z kumpekami :P)