PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31334}
5,7 41 tys. ocen
5,7 10 1 41069
4,0 30 krytyków
Scooby-Doo
powrót do forum filmu Scooby-Doo

Ten film jest przeokropny!!! Żal mi tych kretynów (za przeproszeniem), którzy widzą w tym żałosnym
humorze czy syfiastych efektach arcydzieło!

ocenił(a) film na 7

Film aż taki zły nie był bez przesady. Bardzo mi się podobał i nie był ani trochę żałosny

użytkownik usunięty
roman876

Komentarze ludzi, którzy oceniają taki syf na 10 nie biorę na poważnie!

ocenił(a) film na 7

Przepraszam ale mógłbym wiedzieć co panu w ty filmie się nie podobało ?

użytkownik usunięty
roman876

Wiele, ale to naprawdę wiele rzeczy:
- CGI jest okropne (czyżby animator inspirował się naszym rodzimym "Wiedźminem"!?)
- humor żenujący (jaki mądry człowiek by chociaż uniósł brwi na widok turnieju bekania i pierdzenia)
- postacie nie przypominają ani trochę tych z kreskówki (Fred nagle stał się lalusiem, Daphne damą w opałach, zaś Velma kujonką)
- wątki poboczne wylatują z pamięci po 2 minutach i nic nie wnoszą ciekawego do filmu
- SCRAPPY DOO JEST ŁOTREM!!! (jak można być takim idiotą, by zrobić z jednej z najbardziej pozytywnych postaci czarny charakter)
- muzyka jest do dupy
- ogólnie sam film jest wielką obrazą dla świetnych kreskówek i mało co ma wspólnego z klasykiem Hanny-Barbery

Jeśli nadal taki syf ci się podoba, to twoja sprawa! Bez urazy, ale jak powiedział to kiedyś sam Albert Einstein: "Są tylko dwie rzeczy nieskończone: wszechświat i głupota ludzka!"

ocenił(a) film na 7

Rozumiem ale postaram się odpowiedzieć z twoich negatywów na pozytywy CGI można znieść na spokój.OK bekanie i pierdzenie może to nie jest dobry moment w filmie ale nie zapominajmy że to są nastolatki jak na nastolatków ok . Postacie i z tym się z tobą nie zgodzę Fred zawsze wyglądał jak laluś Daphne porywano non stop a Velma zawsze była kujonką komputery książki tym się interesowała. Jest wiele ciekawych rzeczy np te potwory które wchodziły do ludzi nie wiadomo skąd są i jak się pojawiły to jest zdecydowanie interesujące i ciekawe i te dusze oraz to że ktoś chce się pozbyć Scoobego Doo oczywiście wiemy że to Scrappy Doo w robocie.Scrappy Doo zgodzę się że to trochę nielogiczne że jest łotrem.Nie zapominaj że nim popyrgiwali i wyrzucili z samochodu samego na pustkowiu i chciał się zemścić za to. Od razu widać że mieli go dość a on chciał dobrze wiadomo bo to szczeniak . Na początku też to dla mnie było dziwne. Muzyka tam było tylko nitro i tyle.Chyba bo dawno tego filmu nie oglądałem.Film może ci się nie podobać ale aż taki zły nie był

Opinia wyrzutka filmwebu się nie liczy frajerze :D