zanim zanegujecie cokolwiek, pomyslcie ze w tym filmie jest zawarta sama esencja prawa
przyciągania. Samo to prawo da się streścić w paru zdaniach, ba! nawet w paru słowach, ale czy
jakby film trwał 5 minut a nie półtora, to czy trafiłby do ludzi? To takie oczywiste, że nie...
inna sprawa to nasze przekonania, ktoś może marzyć o bogactwie, a w sobie nosić 20 różnych
przekonań na temat ludzi bogatych, pieniedzy typu nawet "pieniądze nie rosną na drzewach" ,
niektórzy mogą się kłócić, że jest to fakt a nie przekonanie, ale to tylko metafora i dla mnie na
przykład nie znaczy to nic więcej niż kolejne przekonanie do zmiany. Ja tam widze po swoim życiu
i tzw. przypadkach, że to prawo jednak działa, problemem jest to, że przez swoje problemy z
emocjami nie moge za bardzo z niego korzystać . Takze najpierw może otwórzcie nieco umysł,
oczyście sie ze starych schematów myślowych i wtedy dopiero komentujicie? Troche już się
napracowałam, ale widze ze jszcze sporo czeka mnie pracy nad sobą, na pewno przyjemniej mi
się przyciąga coś jak najpierw usune w sobie ograniczenia niż tylko gdybym miała sie stosować
do rad zawartych w filmie i to polecam wszystkim
Przeczytaj koniecznie "Nowa cybernetyka" tam jest genialny sposób jak można sobie poradzić, wyregulować wewnętrzny system (i opis czym są w istocie emocje, że to siła sprawcza, z którą nie należy walczyć ale ją wykorzystać, zmodyfikować dla korzyści). Ta odmieniająca ludzi, bez cenna publikacja jest w sieci w formie dokumentu WORD (z końcówką *.doc).