Jak dla mnie ten ten film jest rewelacyjny :) nawet wypisalam sobie pare sentencji .
Wielu ludzi nie jest świadomych tego jak wielka siłe ma podświadomość .Dziwią się że coś im nie wychodzi ,wiecznie narzekają ,nie doceniają tego co mają ,skupiaja sie tylko na tym czego im brakuje .Narzekanie jest Polaków cehą niestety:/ A może zmienić tok myślenia ludziska???
Ja sobie wiele rzeczy uświadomiłam oglądając ten film ,dostrzegłam jak błedne było moje myslenie ..... wiecznie tylko: "nie uda się" ,"pewnie nie zdam egzaminu","nie znajde pracy".
Przemyslałam sprawe i zmienilam negatywne myslenie na pozytywne i uwierzcie mi żyje mi sie dużo lepiej;)
Pozdrawiam :)
Świetnie powiedziane, życzyć sobie aby takich opinii było coraz więcej (widać pozytywne myślenie rozprzestrzenia się tam gdzie tym bardziej jest potrzebne, czyli w podst-komunistycznej, do niedawna bardzo religijnej Polsce, gdzie wydają się być smutnymi ludzie bo mieli smutne historie i jakby przywiązali się do swego cierpienia -stąd może ta narodowa cecha narzekania). Tak czy inaczej jest tu duży potencjał rozwojowy w zakresie pozytywnego myślenia (każda mała zmiana jest odczuwana, a większa to błogosławieństwo wyzwolenia:)