PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=211625}

Sekret

Si j'étais toi
2007
6,4 4,8 tys. ocen
6,4 10 1 4815
Sekret
powrót do forum filmu Sekret

Świetny początek. Specjalnie nie czytając recenzji wziąłem się za oglądanie... i wyraźnie czuć że coś sie lada moment wydarzy. Zamiana osobowości było wg świetnym pomysłem. Naprawde winszuje reżyserowi za pomysł. Niestety później robi się za bardzo nudno jakby brakło pomysłu na rozwinięcie. Faktycznie niesecjalna gra Duchovnego lecz przyznam że przy takiej akcji ciężko było naprawde wizualnie dobrze wypaść. Oglądając film sądziłem że donudze się tak do końca ... aż tutaj niespodziewany zwrot akcji!! W ciągiu ostatnich 5 minut cały czas miałem gęsią skórke :P Końcówka zrobiła na mnie wielkie wrażenie! Moja obiektywna ocena to 7/10 - można było z tego coś wyciągnąć a tak to jak dla mnie wyszedł troche melodramat. Warto obejrzeć w sumie.

ocenił(a) film na 7
Adash

Faktycznie ciężko ocenić ten film..mi się w sumie podobał, ale był bardzo nie równy...trochę absurdalnych sytuacji, gra Duchownego...Za to sama historia ciekawa, film faktycznie mnie wciągnął, choć i nudził momentami...mimo wszystko jest nieźle, pomijając że film promuje narkotyki bez których akcja by się w pewnej części filmu nie rozwinęła...