7,8 667 tys. ocen
7,8 10 1 666953
7,8 61 krytyków
Seksmisja
powrót do forum filmu Seksmisja

6 osob na minos??

użytkownik usunięty

Na poczatek ogłaszam wszem i wobec ze przeczytanie tego nie jest niczyim obowiązkiem i jeśli kto ma zamiar umierac czytajac ten text to prosze oszczedzić sobie tej lektorki ja sadystką nie jestem :P swoich dzieci do jedzenia zmoszac tez nie bede :P

ja naprawde nie rozumiem jak moze komuś nie podobac sie ten film az sie zaczełam zastanawiac nad poczuciem homoro tych wujątkoff moze poprsto chcieli sie wyrozniac ;) bo innego powodo takiego postepowania nie widze ja naprawde jestem tolerancyjnym człowiekiem ale lodzie dzie wasze poczucie homoro nie wieze ze oglądajac ten film sie choć raz ktokolwiek nie usmiechnoł...chyba zema jakieś przykurcze mieśniowe i jest to w jego przypadq niemozliwe... albo moze ktoś miał zkrzaniona myszke i niechcący sie wcisneło ... nie widze innego wytłomaczenia

Jak dla mnie film jest swietny najleprza polska komedia... poprostu nic tego nie przebije aktozy zagrali swoje role wspaniale texty... texty... tego nie trzeba komentować :) oczywiście sa inne filmy np "Killer" ale jak dla mnie nie ma porownania "Sexmisja" jest bezbłędna ... oczywiście ludzie sie zmieniają teraz na ekrany kin wszedl nowy film "Ciało"... z recenzji wynika ze moze byc konkorencja dla "sexmisji" ale wszytsko wyjdzie w praniu nie widziałam nie wypowiadam sie jak zobacze to napisze :) ... chociaz dalej nie wieze w to ze moze być leprzy
pozdrawiam i do zobaczenia