7,8 667 tys. ocen
7,8 10 1 666889
7,8 61 krytyków
Seksmisja
powrót do forum filmu Seksmisja

Oczywiście jest to pytanie na które nie każdy musi odpowiedzieć.

użytkownik usunięty
Gosia_2

sexmisja
pytanie powinno brzmiec kto by nie chciał;-)
bo pewnie kazdy facet w tej sytuacji czulby sie niezgorzej....no moze z wyjatkiem proby zrobienia z niego kobiety ;-)
( chyba ze jest fajny inaczej)

ocenił(a) film na 10

A kobiety???
No nie wiem czy kobiety byłyby takie chętne do życia bez płci przeciwnej, zresztą panów też to dotyczy. Ale myślę, że każda kobieta chciałaby się znaleźć na miejscu np. Sztura.

ocenił(a) film na 10

A kobiety???
No nie wiem czy kobiety byłyby takie chętne do życia bez płci przeciwnej, zresztą panów też to dotyczy. Ale myślę, że każda kobieta chciałaby się znaleźć na miejscu np. Sztura.

ocenił(a) film na 10

A kobiety???

ocenił(a) film na 10

A kobiety???

ocenił(a) film na 10
Gosia_2

Odpowiedż na pytanie ktore zadałaś dla nas facetów jest proste kazdy z nas bardzo by chciał trafić tam gdzie byli bohaterowie filmu ale jak wiadomo nie jest to w tej chwili mozliwe ,moze kiedyś :)