7,8 667 tys. ocen
7,8 10 1 666889
7,8 61 krytyków
Seksmisja
powrót do forum filmu Seksmisja

Stare ale jare

ocenił(a) film na 7

film przedstawia tak naprawdę rzeczywistość, kobiety cały czas dążą do równo uprawnienia chodź ono jest...Wiele przez to tracą kobety i mężczyźni. powstają organizacje feministyczne itp. bzdety. ale o filmie bo sie zagadłem...jest bardzo dobry jak na tamte czasy, ale teraz to jest naprawde przebydek, oglądałem to ostatni po raz chyba 10 i stwierdziłem, że nie powinniśmy się podniecać fiilmem który powstał 20 lat temu tylko robić co raz lepsze produkcje, bo cały czas mówimy o seksmisjii, a nie zatanawiamy się nad nowymi produkcjiami. Bo powstaje tak jak w polskiej muzyce, gdzie najbardziej lubianą piosenkarką jest Maryla Rodowicz która śpiewa 50 lat, a jest wiele dobryk piosenkarzy którym brak jest promocji...bo wszystkie oczy są zwrócone na MR...takie jest moje zdanie....film jest fajny....

użytkownik usunięty
made

Co?? Ty chyba wogóle tego filmu nie zrozumiałeś! Jak zauważyłeś film powstał dawno temu (w czasach panowania komunizmu). Ci dwaj reprezentują sobą Polaków wśrod potopu komunistów i ich stereotypów ("mężczyzn nie ma, nie było i nie potrzeba" można zamienić na "Polaków nie ma(...)"). Gdyby w tamtych czasach zrobić film "ofen" o Polakach uciśnionych przez Ruskich to nie przepuściłą by tego cenzura! Jednak w takim wypadku głupi cenzor nie zrozumiał idei filmu.