PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638531}

Sekstaśma

Sex Tape
2014
5,4 77 tys. ocen
5,4 10 1 76566
3,9 16 krytyków
Sekstaśma
powrót do forum filmu Sekstaśma

dlaczego???

ocenił(a) film na 1

kto i czym się kieruje wybierając do filmu osoby takie jak Cameron Diaz i Jack Black, urodzone beztalencia, kto im powiedział,że są aktorami i umieją grać? nie widziałem dobrego filmu z ich udziałem, dlaczego są wybierani do czegokolwiek poza sprzątaniem na planie?

yMichalno

pewnie dlatego, ze sa znani i lubiani, a cameron diaz na plakacie raczej przyciaga widzow niz odpycha
chyba niewiele widziales z diaz ale ja np widzialem "byc jak john malkovich", "meska gra", "gangi nowego yorku", "vanilla sky", moze nie byly to glowne role ale znaczace i calkiem spoko, do tego cala masa komedii ktora nie zapadla mi w pamiec ale zwykle wypada przyzwoicie i raczej nie mam jej nic do zarzucenia

a jack black to raczej rzadko gra jakies wieksze role w czyms dobrym, zwykle jest aktorem drugoplanowym no ale w takim tenacious d byl na 1planie i jest swietny

ocenił(a) film na 8
yMichalno

Moim zdaniem Cameron Diaz jest świetna aktorką.Uwielbiam ją . :)

ocenił(a) film na 4
yMichalno

Zobacz sobie z nią "Bez mojej zgody" :)

ocenił(a) film na 1
snowwhite25

właśnie skończyłem oglądać.
Film ogólnie dobry, spokojnie 5/10, a nawet 6/10, jednakże przez Diaz dam maks 3.
Na moje oko jej gra aktorska jest strasznie sztuczna, z mojego punktu widzenia, w ogóle nie umie grać i psuje chyba każdy film w jakim się pojawia.
Ale to tylko moje zdanie ; )

ocenił(a) film na 1
yMichalno

Jeśli chodzi o Diaz to obejrzyj sobie " Sposób na blondynkę". Natomiast Jason"drewninio" Segel to dno do potęgi :-)
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
yMichalno

Jack Black jest utalentowanym muzykiem co by o nim nie mówić

ocenił(a) film na 1
proatheo

nie wiem, może być, w każdym razie w moich oczach jest jednym z najgorszych aktorów jakich przyszło mi oglądać.