4,2 5,8 tys. ocen
4,2 10 1 5823
2,1 7 krytyków
Serce na dłoni
powrót do forum filmu Serce na dłoni

Mi ten film naprawde bardzo przypadł do gustu. Według mnie warto pojsc na ten film do kina. Bardzo mądre przesłanie. Przemiana Dody BARDZO mnie zaskoczyła. hmmm Doda jako operetka... Niezły pomysł:) Bardzo lubie tego typu filmy. Zaintrygowała mnie muzyka ktora wiele razy mozna bylo uslyszec w filmie. Swietny głos Dody. Naprawde ma wielki dar. Pewnie wiele osob oburzy sie tym moim skromnym komentarzem ale mi ten film naprawde się podobał. Zupelnie miałem inne nastawienie do wszystkiego po wyjsciu z kina. Film pare razy naprawde mnie rozbawił, mnie osobiście skłonił do refleksji. Super zakończenie filmu, naprawde zaskoczyłem się przemianą Dody. Pozdrawiam wszystkich czytleników. I nie piszcie ze nie widzielisci gorszego filmu, bo jak na Polską produkcję jest bardzo dobry. Zupełnie inny niz inne polskie filmy. Ł. P.S. Podejcie do kometowania z dystansem. Komuś sie podobał, innemu nie i tyle. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
urson1

Przynajmniej sie komus podobał ;) ciekawi mnie ten film, jednak chyba go nie bede oglądał szybciej niż kiedy bedzie w TV.
Za duzo komentow typu "zenada: itp. ;)

ocenił(a) film na 1
urson1

Już wiem dlaczego film ci się spodobał DODA oraz DODA i DODA. Ale cóż każdy ma swój gust, dla mnie to jeden z najgorszych filmów jakie widziałem a widziałem sporo. Pozdrawiam.

bury256

Jak miałoby być to mozliwe skoro Doda tylko śpiewała? Film jak dla mnie naprawde swietny, super gra aktora grajacego mefioza... Na film poszedłem ze względu na rezysera i to że jest to czarna komedia... a Doda.. mi się także bardzo podobała...