6,0 21 tys. ocen
6,0 10 1 20739
3,9 10 krytyków
Serena
powrót do forum filmu Serena

Tak, wiem, napisane jest wyżej że premiera 6 lutego, ale ten termin był przesuwany mnóstwo razy. Po drugie film jest już w internecie. Tak się zastanawiam czy będę miała możliwość ujrzeć go na dużym ekranie...

NiepoprawnaMarzycielka

Też się zastanawiam, bo nie ma go w zapowiedziach w żadnym kinie... Szkoda.

NiepoprawnaMarzycielka

Film nadal nie promowany, ale dystrybutor potwierdził informacje, że będzie w kinach (poszedł w małej ilości kopii, więc w niewielu kinach będzie można go zobaczyć)

ocenił(a) film na 6
Evanna13

A wiesz czasem w jakich kinach?

konradxyz

Z tego co widzę na stronie w kinie Wisła w Warszawie film ma się pojawić premierowo

ocenił(a) film na 6
Maarit89

W Warszawie może będzie, czy tam w Krakowie, ale w Rzeszowie już raczej nie, więc trzeba czekać, aż będzie z napisami polskimi w internetach ;_;

ocenił(a) film na 8
konradxyz

Tak, w Warszawie grają w trzech kinach, jutro się nawet wybieram na seans. Ale prawda jest taka, że w Polsce nie popisali się z dystrybucją i i tak większość obejrzy go w internecie. Szkoda :/

NiepoprawnaMarzycielka

Graja w Tarnowie więc chyba nie jest tak źle ;)

ocenił(a) film na 6
mkelly94

Zazdroszczę ;P

konradxyz

Od 27 lutego kino Charlie Łódź

konradxyz

Jak by co to wg kina.krakow.pl jest w Kijów Centrum parę razy dziennie teraz :).

ocenił(a) film na 7
barney_w_spodnicy

Wie ktoś może czy we Wrocławiu będzie grany?

ocenił(a) film na 4
NiepoprawnaMarzycielka

Gdzie w internecie? Nie widziałam nigdzie.

deadrys

Na torrentach.

ocenił(a) film na 6
NiepoprawnaMarzycielka

Niestety w Zielonej Górze nie ma filmu w kinie Cinema City;/

kimkim

Kino Centrum w Toruniu też puszcza ten film, także naprawdę nie jest źle. Trzeba poszukać niekoniecznie w CC czy Multikinie, a w jakichś mniejszych, może studyjnych kinach.

ocenił(a) film na 6
wrobelek5

Niestety nigdzie nie ma, pozostaje przeczytać książkę i czekać na film w tv

kimkim

pozdrawiam również zawiedziony brakiem "Sereny" w ZG, podobnie jak Birdmana czy Dzikiej Drogi ;)

NiepoprawnaMarzycielka

Hej. Na podstawie jakiej książki jest ten film?

ocenił(a) film na 8
Rukiija

Ron Rash- Serena. Kilka dni temu miał premierę przekład polski tej książki. Podobno znacznie odbiega treścią od filmu (dzisiaj zakupiłam tą książkę, zobaczę jak znacznie :) )