I co w końcu z tą Sereną? Jakieś problemy w postprodukcji? Wątpię, że ten film, jak wcześniej
przewidywano wyjdzie w tym roku. A szkoda fabuła kusi, ale przede wszystkim Jennifer Lawrence
jest jego główną gwiazdą. Jeżeli ktoś wie jakie są przyczyny tego opóźnienia to proszę o jakieś
informacje.
Reżyserka niedawno pisała na facebook'u, że wkrótce pojawi się zwiastun. A w wywiadzie powiedziała: "It’s going great!” she says. “It’s coming along great, and they’re wonderful. It’s set in a logging camp in 1929; it’s very romantic and very dark. It isn’t finished yet … but sometime during the spring it should be ready".
Słyszałam też, że ponoć Bradley Cooper niezbyt był zachwycony swoim występem i brał udział w postprodukcji.
Również z niecierpliwością czekam na ten film. Interesująca fabuła, a poza tym duet Lawrence/Cooper świetnie się sprawdził w ''Silver Linings Playbook'', więc jestem ciekawa co tym razem pokażą.
Czytałem książkę. Fani Jennifer Lawrence będą bardzo mocno zdziwieni postacią, jaką zagrała w tym filmie.
Rozumiem, że pozytywnie nas zaskoczy? Z tego co czytałam fabuła zdecydowanie różni się od tych, w których do tej pory miała możliwość brać udział. Wydaje się, że ma tutaj duże pole do popisu. Jestem bardzo ciekawa efektów!
Serena to kobieta okrutna, bezlitosna, pozbawiona jakichkolwiek skrupułów. Demon w ludzkiej skórze, który nie cofnie się przed niczym, żeby osiągnąć to, czego chce.
Nieźle, jeżeli zagra tak dobrze jak w Poradniku, to nie zdziwię się, jeśli dostanie kolejnego Oscara. Bardzo dobrze, że wybiera różnorodne role. Heroiczna i gotowa do poświęceń, aby chronić własną rodzinę Katniss, zmysłowa Tiffany, a teraz bezwzględna i okrutna Serena. Kurcze, niech wypuszczą jakiś zwiastun, żeby chociaż poczuć ten przedsmak.