6,0 21 tys. ocen
6,0 10 1 20739
3,9 10 krytyków
Serena
powrót do forum filmu Serena

I co w końcu z tą Sereną? Jakieś problemy w postprodukcji? Wątpię, że ten film, jak wcześniej
przewidywano wyjdzie w tym roku. A szkoda fabuła kusi, ale przede wszystkim Jennifer Lawrence
jest jego główną gwiazdą. Jeżeli ktoś wie jakie są przyczyny tego opóźnienia to proszę o jakieś
informacje.

munos17

Reżyserka niedawno pisała na facebook'u, że wkrótce pojawi się zwiastun. A w wywiadzie powiedziała: "It’s going great!” she says. “It’s coming along great, and they’re wonderful. It’s set in a logging camp in 1929; it’s very romantic and very dark. It isn’t finished yet … but sometime during the spring it should be ready".
Słyszałam też, że ponoć Bradley Cooper niezbyt był zachwycony swoim występem i brał udział w postprodukcji.
Również z niecierpliwością czekam na ten film. Interesująca fabuła, a poza tym duet Lawrence/Cooper świetnie się sprawdził w ''Silver Linings Playbook'', więc jestem ciekawa co tym razem pokażą.

munos17

Czytałem książkę. Fani Jennifer Lawrence będą bardzo mocno zdziwieni postacią, jaką zagrała w tym filmie.

daniell_p

Rozumiem, że pozytywnie nas zaskoczy? Z tego co czytałam fabuła zdecydowanie różni się od tych, w których do tej pory miała możliwość brać udział. Wydaje się, że ma tutaj duże pole do popisu. Jestem bardzo ciekawa efektów!

munos17

Serena to kobieta okrutna, bezlitosna, pozbawiona jakichkolwiek skrupułów. Demon w ludzkiej skórze, który nie cofnie się przed niczym, żeby osiągnąć to, czego chce.

daniell_p

Nieźle, jeżeli zagra tak dobrze jak w Poradniku, to nie zdziwię się, jeśli dostanie kolejnego Oscara. Bardzo dobrze, że wybiera różnorodne role. Heroiczna i gotowa do poświęceń, aby chronić własną rodzinę Katniss, zmysłowa Tiffany, a teraz bezwzględna i okrutna Serena. Kurcze, niech wypuszczą jakiś zwiastun, żeby chociaż poczuć ten przedsmak.