6,0 21 tys. ocen
6,0 10 1 20739
3,9 10 krytyków
Serena
powrót do forum filmu Serena
ocenił(a) film na 7
weronika1609

Trzeci film z nimi w roli głównej, no już mogli wybrać kogoś innego!

slizu

fakt, mogliby. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

slizu

Drugi, w American Hustle oboje grają drugoplanowe role.

ocenił(a) film na 7
jrkan

Też mieli ze sobą styczność, były prowadzone dialogi, był jakiś wątek więc dla mnie to jak trzeci film

slizu

Jest jedna scena w której oboje występują, ale nie rozmawiają ze sobą i jeżeli sobie dobrze przypominam to jednocześnie w kadrze znajdują się chyba nawet nie przez pełną sekundę. Jennifer odbiera raz telefon od Bradleya ale telefon był do jej męża i nie rozmawiają ze sobą. Oboje występują w tym samym filmie, ale bardziej ze sobą związku już nie mogą mieć. On wie kim ona jest i tyle, ona nawet nie wie, że on istnieje.

slizu

Dokładnie. Jest trylion aktorów i aktorek. Wystarczy , że tworzyli duet w ''Poradniku...'' .

weronika1609

Znowu nominacja do oscara ?

Lukasz_Broda

Film w Stanach będzie miał premierę w przyszłym roku i najpierw będzie dystrybowany w internecie (VOD), co o ile mi wiadomo dyskwalifikuje go z możliwości ubiegania się o jakiekolwiek oskarowe nominacje. Ponadto film zbiera bardzo słabe recenzje, choć zarówno Jennifer Lawrence jak Bradley Cooper są chwaleni.

ocenił(a) film na 7
jrkan

właśnie poczytałem trochę tych recenzji i bardzo słabe nie są. są takie sobie. pewnie dlatego że były duże oczekiwania biorąc pod uwagę aktorów, reżyserkę, dobrą powieść na podstawie której powstał scenariusz. moim zdaniem film jest dobry i recenzentów trochę poniosło.