6,8 25 tys. ocen
6,8 10 1 25199
7,0 10 krytyków
Serenity
powrót do forum filmu Serenity

szmira!

ocenił(a) film na 2

Poprostu szok- takiego dna dawno nie widzialem:

użytkownik usunięty
Koziol_3

Dla jednych ten film to gniot a dla innych świetne kino sci-fic z ciekawymi bohaterami, dobrymi dialogami i dużą dawką akcji. Ja należę do tej drugiej grupy mimo że nie przepadam za filmami z tego gatunku. Sądząc po Twoich ulubionych filmach masz dobry gust w mojej ocenie, ale co do Serenity to się nie zgodzę. Ale o gustach się nie dyskutuje :).

ocenił(a) film na 10
Koziol_3

Nie rozumiem ludzi którzy piszą komentarze w postaci ogólnikowego zdania z wstylu : "Poprostu szok- takiego dna dawno nie widzialem:

ocenił(a) film na 9
Koziol_3

Szmira??
Jak chcesz zobaczyć szmire to polecam System 2.0 http://www.filmweb.pl/Film?id=220770 [www.filmweb.pl/Film?id=...]
Ten film, jak juz wspomnieli przedmowcy nie był może naj naj naj, ale jeżeli chodzi o sf to niczego mu nie brakuje. Moim zdaniem dla fanów gatunku to ciekawa propozycja, a pozostali także nie będa się nudzić. Jeżeli ktoś nie lubi takich filmów, to nie oglada, nie traci czasu i po sprawie. Ja romasideł nie oglaadm i się ich nie czepiam.
Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 7
Flashe

Ej ludzie nie czepajcie się przecież ten koleś dał 10 Harremu Potterowi więc on się zna... A tak serio żal mi się robi takich osób jak ty zróbcie choć jedną dobrą rzecz i powiedzcie dlaczego dany film wam się nie spodobał. Czy to aż tak wiele?

ocenił(a) film na 10
Koziol_3

hey ty ten film wogóle ogladałeś??????
Co jak co ale marnych filmów się kilka widziało a ten taki nie jest;]
Moj kumpel nie lubi sci-fi ale ten go wciagnał :P