PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271514}
6,5 70 tys. ocen
6,5 10 1 70469
6,5 61 krytyków
Shazam!
powrót do forum filmu Shazam!

rewelka

ocenił(a) film na 9

wreszcie coś świeżego, lekkiego i przyjemnego ze stajni DC
Nobla za scenariusz!

tinejka

Nobla ????

ocenił(a) film na 8
tinejka

Komiks to samograj, trudno naprawdę spieprzyć scenariusz mając taką historię. Czytałem polskie wydanie Shazama, tak filmowej historii nie ma żaden komiks, aż dziw że dopiero teraz ktoś to nakręcił.

tinejka

Ten scenariusz jest tak domyślny jak ten "aktor" co zagrał Shazama. Ten film to jedno wielkie nieporozumienie.

ocenił(a) film na 10
JohnnyDepp4LIFE

Nieporozumieniem są twoje posty...

ocenił(a) film na 9
andrze_r

Haha serio, cóż za wściekłość

ocenił(a) film na 9
tinejka

Aquaman też jest lekki

Himiteshu

Aquaman i Shazam to chyba najgorsze filmy komiksowe. Już MCU ma parę lepszych filmów.

ocenił(a) film na 9
JohnnyDepp4LIFE

Dla mnie to jest idealne DC i mam nadzieję, że dalej będą szli tą ścieżką :)

Himiteshu

Jak masz pięć lat albo braki z dzieciństwa to się nie dziwię. Też mam nadzieję że będą szli tą ścieżką. Jeszcze z dwa filmy z DCEU z takim box office jak Shazam i sami się dojadą.

ocenił(a) film na 10
JohnnyDepp4LIFE

Braki z dzieciństwa to ty posiadasz...

ocenił(a) film na 10
JohnnyDepp4LIFE

Aquaman jest do bani Shazam super.

andrze_r

Jakbys sie nie wypowiedzial jak jakies dziecko, to moze by cie ktos wzial na powaznie.

ocenił(a) film na 10
JohnnyDepp4LIFE

Napisz co to się podoba bo nie wiadomo co oglądasz a hejtujesz, może filmy dla dla dorosłych.

ocenił(a) film na 7
tinejka

a ja lubiałem to mroczne i poważne DC i choć takie Justice League w stopniu drastycznym przegrywa z Avengers 3 to już z pierwszą częścią - niekoniecznie a przecież w tym miejscu wlasnie było DC, No ale nie udało się tą drogą .. cóż - szkoda że musieli postawić na ten komiksowy kolorowy przepych i śmieszną fabułę żeby w końcu osiągnąć sukces. no ale trudno niehch i tak będzie. Dostaniemy Mcu vol. 2

mordarg

Shazam i Aquaman to kolorowe postacie, więc mroczność i powaga nie pasują.

Drake01

Mroczność może nie pasuje, ale powaga tak. Czytałeś w ogóle coś z Shazamem albo Aquamanem? To co oni robili w filmie wyglądało jak decyzje pięciolatków.

tinejka

Ja niestety nie mogłam iść na film do kina ale na szczęście na dobre-filmy. pl pojawił się już kilka dni po premierze i udało mi się go obejrzeć :D Film jest świetny, bardzo mi się podobał

wilksylwia09

To że ci się podobał to nie znaczy że film jest świetny. Jeden z najgorszych gniotów.

ocenił(a) film na 10
JohnnyDepp4LIFE

Daj spokój z tym hejtem znafco.

andrze_r

Z twoich wypowiedzi widac ze jestes albo dzieckiem albo nastolatkiem xD nic dziwnego ze oceniasz takie szmiry jak shazam na 10.

ocenił(a) film na 10
JohnnyDepp4LIFE

Dzieckiem to jesteś ty napisz co oglądasz bo ukrywasz swój gust a tylko hejtujesz.

andrze_r

Co cie to obchodzi co ja ogladam? Na pewno nie same polskie filmy jak ty xD

ocenił(a) film na 9
tinejka

Zdecydowanie najlepszy film od dc ostatnimi czasy. Szkoda że legion samobójów im nie wyszedł nawet w połowie tak dobry bo były tam moje ulubione postacie od dc

Artemisek

Najlepszy film? Ty chcesz zeby cie ktos na powaznie bral czy nie? Suicide Squad byl zreshootowany a i tak byl o niebo lepszy od tego gniotu dla dzieci. Najlepszy film z DCEU to jest BvS.