PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426062}
7,7 453 tys. ocen
7,7 10 1 452786
7,0 81 krytyków
Sherlock Holmes
powrót do forum filmu Sherlock Holmes

9/10

ocenił(a) film na 9

film bardzo dobry, swietny klimat, bardzo dobry scenariusz, super gra aktorska głównego bohatera
Polecam

ocenił(a) film na 1
elwis87

kolejny aktywista warner'owy :D moze gra aktorska była super, ale bez
klimatu, a ze scenariuszem to juz naprawdę dowaliłeś. Film do obejrzenia na
komputerze. W żadnym wypadku nie wydawac kasy na kino !!

ocenił(a) film na 9
wolfen3_2

Ale ty jesteś pojebany , czy twój mózg nie przyjmuje do wiadomości że ten film może się podobać,chyba masz z tym problem widząc twoje komentarze.I co teraz , na pewno mi odpiszesz że nie znam się na filmach dlatego że film mi się podobał.
Dla jednych dany film jest głupi,nudny,beznadziejny a dla innych świetny i zakoduj sobie to głupolu i przestań pisać debilne komentarze

ocenił(a) film na 9
wolfen3_2

kwestia gustu, niektorym sie podoba niektorym nie, mi sie akurat podobał i gówno ci do tego, trzeba bylo wylaczyc film w połowie jesli ogladales go na komputerze. Ja go ogladalem wlasnie na kompie.

wolfen3_2

Cudownie.. ostatnio to się chyba robi modne (szczególnie w wątku poświęconym "Avatarowi"). Jak tylko gdzieś się napisze, że film się podobał, to zaraz insynuacje, że ktoś ci za to płaci. Jak się nie podoba, toś debil. Aha, jeszcze można komuś napisać, że jest "botem" albo trollem. Oto cały repertuar, jak się nie ma argumentów i minimum inteligencji.
Tak jakby nie istniała możliwość, że film po prostu się komuś najzwyczajniej w świecie spodobał. Lub nie spodobał.
Można podyskutować o wadach/zaletach filmu, ale jak ktoś ci napisze "warner ci płaci za opinie, bocie", to ręce opadają. No bo jak polemizować z takim objawem głupoty? :/