A ja się nie mogę doczekać! Robert Downey Jr i Jude Law... Aach uczta dla moich oczu :) Poza tym Robert na pewno doda uroku tej postaci. A humor u Sherlocka jest jednak bardzo ważny :)
Zgadzam się w 100%! Humor Sherlocka jest najważniejszy! Ja mam nadzieję, że nie tylko Robert zdejmie koszulkę... Och, Jude! xD
Dokładnie się zgadzam - Downey i Law w jednym filmie to ucieleśnieie moich marzeń <3 ;D. To będzie... seksowny film ;p.
mhh, znając profesjonalizm Downeya, na pewno świetnie wypadnie w roli Holmesa. czekamy do stycznia!
światowa premiera pod koniec grudnia?! To jest dziwne. zapowiedzi w kinie sa juz od lipca, miałam nadzieje, ze szybciej bedzie;/
och...
............
............
Chociaż w porównaniu do ,,Jagodowych nocy'' Law trochę przyszpecony w Sherlocku :P
A Robert Downey Jr.? co tu mówić...
A!
!
kurcze, też się nie mogę doczekać, a te zapowiedzi jeszcze bardziej mi tą niecierpliwość podsycają. podobnie jak poprzednicy: Downey Jr. i Law- to jest to;)
nie wiem czy wytrzymam do premiery w Polsce, a chciałabym zobaczyć ten film na dużym ekranie. katorga :D
nic nie mów...
idzie się załamać ;)
na szczęście dla skromnych fanów Roberta Downeya Juniora :P jutro wchodzi ,,Solista''!
:D!
:)
no cóż, solistę już dawno widziałam :D mimo uniwersalności Downey'a co do ról, wolę go w filmach akcji a najbardziej komediach, więc czekam, czekam, czekam :>