PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426062}
7,7 453 tys. ocen
7,7 10 1 452782
7,0 81 krytyków
Sherlock Holmes
powrót do forum filmu Sherlock Holmes

Co sądzicie o tym, ze zagra tu Rachel? Ja się bardzo cieszę!

Gina_2

Nie mam nic przeciwko, tak mogłaby wyglądać Irena Adler.

ocenił(a) film na 7
Gina_2

.ja też.. ma klasyczną urodę, a i talentu aktorskiego też ciut ciut ;)

..ale i tak dla mnie głównym powodem do obejrzenia filmu będzie Robert Downey :>

ocenił(a) film na 8
diana6echo

popieram. to dość sympatyczna aktoreczka ;)

ocenił(a) film na 8
Bulvie

McAdams to piękna kobieta, ale ja przede wszystkim czekam na Roberta D.Juniora i Jude Lawa- nie zrozumcie mnie źle ;)- oni mają wielki talent a przy dobrym typowo Ritchie'owskim klimacie rodem ze "snatch" dadzą oni takiego czadu że będzie kupa śmiechu i kawał świetnego filmu

ocenił(a) film na 7
FvJ

problem w tym, że powieści z Sherlockiem nie maja za wiele wspólnego z klimatem Snatch., a wizualnie pretenduje do miana kopii LXG - więc mimo, że lista płac wygląda obiecująco to podchodzę z duuuuuuużą rezerwą do tego filmu..

użytkownik usunięty
Gina_2

Jak dla mnie Rachel McAdams jest OK. Niepokoi mnie tylko ten "burzliwy związek" z opisu :)

ocenił(a) film na 7
Gina_2

Według mnie w ogóle nie powinno jej tam być. Jestem za oryginalnym interpretowaniem przygód Sherlocka Holmesa. Sam autor pisał że kobiety lubiły Holmesa za jego zasady,ale on sam jakoś im nie ufał. No i z innych tematów jestem też za odwróceniem ról. Jude Law-Holmes,Robert Downey-Watson.

Ironik

Tak, ale pewnie muszą wtrącić wątek miłosny, żeby było ciekawiej.

ocenił(a) film na 7
rainfleur

Świetnie, że gra tu Rachel ;) Każdy z tej trójki Downey.Jr, Law, McAdams ma duże, a wręcz gigantyczne szanse na chociażby nominacją do Oscara i życzę im tego, a nawet zwycięstw ;)

użytkownik usunięty
Solarie

Super ze,gra Rachel w tym filmie.......

ocenił(a) film na 9
Gina_2

cieszę się;]]]