Bo gdzie w filmie Irene chodzi w gorsecie!? Kto jest mi w stanie to wytłumaczyć!?!? http://www.youtube.com/watch?v=QUQbmFAE5WI
1:20!!! 1:34!!! 1:53!!! Tych scen w filmie nie było!!! Czy na Stany a Europe są dwie wersję czy o co chodzi!?!?
masz rację, tych scen nie było w filmie. wydaję mi się że po prostu zdecydowali się ich nie wykorzystywać w postprodukcji. może dlatego że posypały się głosy niezadowolenia, że Irene "wyglada jak prostytutka"? kto wie. moze beda w dodatkach na dvd? i hope so
Mam nadzieję bo strasznie ich oczekiwałam.. I nie było. W całym kinie chyba ja jedna to zauważyłam. Ale może rzeczywiście wyjdzie wersja reżyserska i to tam uwzględnia.
A już myślałam, że nikt inny tego nie zauważył:) Nienawidzę kiedy to robią, tzn. kiedy w filmie nie ma scen ze zwiastunu. Czuję się oszukana, że reklamują coś, czego nie ma w pełnowymiarowym produkcie czyli w filmie!;)
W tym przypadku moja teoria jest taka, że istnieją dwie alternatywne wersje tego w jaki sposób Holmes ląduje przykuty do łóżka. Wersja kinowa, czyli Irene podaje mu zatrute wino i wersja ze zwiastunu, w której Irene chce ugodzić go spinką/grzebieniem. Niestety wersja ze zwiastunu wygląda lepiej niż ta kinowa:(