Nie wiem czy ktoś z was już widział tą informację:
http://film.wp.pl/id,95255,title,Sherlock-Holmes-bedzie-gejem,type,news,wiadomos c.html
Naprawdę nie wiem co o tym myśleć. Ta wiadomość zaszokowała mnie jak mało co ostatnio. Czy na litość boską już nic na tym świecie nie może obejść się bez gejów?! Rozumiem pewne unowocześnienia i zwiększenie dynamizmu, te pomysły nawet mi się podobały. Ale to przekracza wszelkie granicę. Jako fan Sherlocka Holmesa chętnie zapoznałbym oblicze pana reżysera z moją pięścią.
no to jest raczej niemozliwe, zwazywszy na to, ze ma sie pojawic niby watek romansowy z irene adler :))) no chyba, ze zrobia z niego bi :) jakby nie potrzec robert downey jr w kazdej postaci mnie satysfakcjonuje :)
Czytałam o tym, Robert Downey Jr mówił coś o współlokatorach, dzieleniu łóżka i męskich zapasach. Ciekawe, czy to tylko zgrywy, czy, o zgrozo, rzeczywiście zamierzają coś takiego umieścić w filmie. Jeśli tak, to drodzy fani Sherlocka Holmesa, pochodnie i widły w dłoń i na plan filmowy! :-) Wiem, że to tu nie pasuje, ale znalazłam przypadkiem: http://film.wp.pl/id,94281,title,Robert-Downey-Jr-detektywem-w-obcasach,wiadomos c.html W każdym razie i tak nie pomogło ;-)
no fakt, bob jest troche niski, a sherlock byl wysoki - wiec ma to pewne uzasadnienie, ale zeby go tak katowac :))))) hehe. bidulek
Tylko wygląd nie ten. Mnie Robert Downey Jr na Holmesa nie wygląda i nic na to nie poradzę :)))
Robert Downey Jr to dobry aktor, jego kariera znowu nabiera tempa. Był przecież ostatnio nawet nominowany do Oscara. Ale czy to powód żeby obsadzać go w roli do której całkowicie nie pasuje? Mnie on także nie pasuje na Sherlocka, po prostu za nic nie mogę utożsamić książkowego Holmesa z tym facetem.
„za nic nie mogę utożsamić książkowego Holmesa z tym facetem”
Widzę, że mamy to samo. :)
facet zagrał czarnoskórego, dajcie mu szansę ;)
a tak serio- Jude Law nie jest wg mnie aktorem pierwszoplanowym. jest o wiele lepszy w supportach. a twist z niskim downeyem w roli holmesa- tylko dodaje pikanterii całej sytuacji. pzdr