Robert D. Junior świetna rola, dialogi, sceny walk, efekty specjalne. Bardzo przypadł mi do gustu. Warto było ten czas poświęcić w kinie.
też oglądałem to w kinie w sylwestra;) i Couples Retreat:D świetne połączenie, oba filmy mi sie podobały. w ogóle fajny sposób na spędzenie sylwestra. filmy i drobne hall party o północy. wszystkiego dobrego na nowy rok;) pozdro.
aha: ja wolę Watsona:D
Film bardzo dobry. Elementy kryminalne, komedia (rozmowy Sherlock'a), jego wyjaśnianie elementów układanki. Cudo. Polecam każdemu ten film.
Też byłem w Heliosie na pokazie Sylwestrowym. :)
Wybrałem ten zestaw ze względu na Raj dla par - na Sherlocku myślałem, że
się będę nudził, a tu proszę- miło się zaskoczyłem(i jeszcze ta śliczna
narzeczona Watsona, no przepiękna kobieta).
A jak Wam się podobał w ogóle ten sylwester, jak dla mnie, to dość fajna
alternatywa do zapijania się w trupa i chyba za rok też się skuszę..
pozdrawiam
@marcin: czemu piszesz "też byłem w heliosie"? tzn. bo ja byłem właśnie w heliosie FG, ale tego tu nie pisałem;)
@davidek: dla mnie oba filmy były OK, w sumie sylwestry nie są moją specjalnością, tym bardziej uważam, że było spoko. nie wiem czy powtózę to za rok, bo raczej będę chciał czegoś nowego spróbować. może dla odmiany "zaleję się w trupa";)
Ja też wczoraj oglądałem w Heliosie razem z Avatarem, przy obu liczyłem na więcej ale oba uznałbym za niezłe. Na pewno pewien sposób spędzenia sylwestra i kolejny plus taki że nie umieram od rana z powodu kaca:). A co do sherlocka to świetne teksty, dobry humor dobrze dograni aktorzy i efekty specjalne które nie pozwalają się nudzić ale brakowało mi większej roli wątku kryminalnego ale to przez to że uwielbiam kryminały. Mam zwyczaj oceniać film pod względem tego czy za miesiąc chciałbym go obejrzeć jeszcze raz a tego filmu obejrzeć bym nie chciał, ale tylko raz obejrzeć można, polecam choć liczyłem na więcej
Bardzo dobry film, bardzo fajny reinwnting. Świetny humor. Miejscami film trochę gubił tempo ale nie ma się czym przejmować. Dziękuję filmwebowi za bilety :)
też oglądałam w sylwestra ha ;D! film świetny, dobra gra aktorów, świetne dialogi, atmosfera super, dobre efekty i fabuła i uśmiałam się jak nigdy ;D
Również zaliczam się do odbiorców przedpremierowych :P Multikino - Szczecin. Film świetny. Osobiście podpiszę się pod wymienionymi atutami i od siebie dodam tylko sceny walk Sherlocka :P
heh, no chyba pierwszy raz biorę udział w dyskusji, w której wszyscy sie ze wszyskimi zgadzają. i tak powiem: film dobry:D:D:D ale chyba będę w mniejszości jesli napiszę, że bardziej lubiłem Watsona niż Holmesa w tym filmie?:D może to dlatego, że Katie Holmes też jakoś nie lubię zbytnio;)