bardzo słaby, słaby, średni, dobry, bardzo dobry, rewelacyjny? jak w ogóle się ogląda?
Nie sądzisz że jeszcze za wcześnie na oceny. Uwielbiam takich jak ty i z całego serca polecam wypowiedzi: ja daje 7 na 10; dla mnei to majstersztyk itd. itp.
Osobiście i tak się wybiorę niezależnie co tu będzie napisane. Film wchodzi jutro do kin a ocena 8.3, bormalna błazenada.
Bardzo ciekawy film z bardzo dobra obsada :) Nic wiekszego grze aktorów nie można zarzucić :) Film łatwy i dory , ale nie z tych słabych :) Polecam na wypad z dziewczyną :) Ja akurat obejrzałem pokaz przedpremierowy dzieki filmweb :)
Tak posłuchaj się go. Właśnie przypomniałem sobie jak to się nazywa: klakiery. A myślałem że takie tanie teksty za alpage pisza tylko na polskich produkcjach typu Ciacho ;).
Hej słuchaj , to nie jest tak , że pisze bo dostałem bilety :) Mnie film się akurat oglądało bardzo fajnie , trochę za lekki i łatwy , ale jako rozluźniuenie jak najbardziej polecam:)
Bardzo ciekawy film z bardzo dobra obsada :) Nic wiekszego grze aktorów nie można zarzucić :) Film łatwy i dory , ale nie z tych słabych :) Polecam na wypad z dziewczyną :) Ja akurat obejrzałem pokaz przedpremierowy dzieki filmweb :)