Nie zdradzając szczegółów dla tych, którzy nie widzieli zastanawiam się, kiedy powstanie druga część, ponieważ jasno można to było wyczytać z filmu. Ja się już nie mogę doczekać:) Film dla mnie rewelka, gra aktorska bezbłędna, świetne ujęcia no i ten industrialny Londyn...
Guy Ritchie nie jest typem rezysera ktory po sukcesie filmu, z zamiarem zysku zuca sie do sequela. Bardzo chcialbym zobaczyc kolejne przygody Holmsa, a najlepiej zeby to byla trylogia.
Tu i ówdzie pojawiają się plotki o dwóch kolejnych częściach. Jak będzie, czas pokaże. Jednakże zakończenie filmu wyraźnie sugeruje, że szykuje się sequel. Poza tym film zarabia na świecie taką kasę (pewnie niewielu się tego spodziewało), że kontynuacja kasowego przeboju to niemalże pewnik, znając amerykański przemysł filmowy. Co najwyżej bez Ritchiego (jeśli nie zechce), ale raczej Hollywood nie przepuści takiej okazji do kolejnego zarobku.
Ja z radością powitam sequela, i trzecią część.. :)
Tu i ówdzie pojawiają się plotki o dwóch kolejnych częściach. Jak będzie, czas pokaże. Jednakże zakończenie filmu wyraźnie sugeruje, że szykuje się sequel. Poza tym film zarabia taką kasę (pewnie niewielu się tego spodziewało), że kontynuacja to niemalże pewnik. Co najwyżej bez Ritchiego (jeśli nie zechce), ale raczej Hollywood nie przepuści takiej okazji do kolejnego zarobku.
Ja z radością powitam sequela, i trzecią część.. :)