film bardzo fajny, jest humor, jest napiecie, jest akcja, co chwile sie cos dzieje, do muzyki nie przywiazywalem zbytniej uwagi, jak dla mnie 8+
Nie wiem jak tu wierzyć takiej osobie jak ty, jeśli dla filmów ogólnie uznanych przez cały świat dajesz po 1 punkcie???
Np. Leon zawodowiec ?
Ojciec Chrzestny ?
Milczenie owiec ?
Gran Torino ???
Nie będę dalej wymieniała.
Pozdrawiam
byla walka miedzy avatarem a ojcem chrzestnym, i zdecydowanie bylem za avatarem, dla tego, to juz historia...
hehe to jest głupie tłumaczenie, czemu aba filmy nie mogą się podobać? Mi akurat Ojczulek jakoś szczególnie do gustu nie przypadł ale nie dam mu a to 1 tylko dlatego, że wolę Avatara...
Przyznam, że rzadko zostawiam komentarze na tym portalu, może dlatego nie rozumiem takiego tłumaczenia, a może dlatego że nie ma ono sensu... Powiem jednak tak, kiedy miałem 12 lat i po raz pierwszy oglądałem Ojca Chrzestnego, film nie przypadł mi do gustu delikatnie mówiąc. Dodam jeszcze, że Uniwersalnego Żołnierza oglądałem za każdym razem gdy leciał w TV, czyli jakieś 2 razy na rok (MEGAHit w Polsacie). Rok temu (obecnie mam 21 lat), wpadła mi w ręce płyta DVD z całą Trylogią Coppoli. Było mi po prostu wstyd. Wstyd! No cóż, tak jednak bywa, iż czasami nie jesteśmy gotowi na pewne filmy. Często dajemy sobie wcisnąć, iż jeśli coś jest nowsze, bardziej kolorowe czy też bardziej efekciarskie jest lepsze. Czasami, po prostu nie rozumiemy... Nie ujmuje niczego Avatar'owi, ale proszę Cie... BE SERIOUS!
kurde, Avatara nie oglądałem, Ojca Chrzestnego też, ale zajebiście spodobała mi się Twoja wypowiedź, bo miałem podobnie. W wieku ok 16 lat oglądałem Ojca i też mi się nie podobał, a teraz boję się obejrzeć, ale po tym co napisałeś chyba się w końcu za niego zabiorę. Pozdrawiam.
Właściwie każdy może pisać na tym portalu co chce i punktować filmy dowolnie...
W moich oczach jednak tracisz wiarygodność, jako osoba która wypowiada się na temat filmów.
Ps. Ja też dałam Avatarowi 10 pkt i byłam pod wrażeniem tego filmu, ale nie oznacza to że resztę zdołuje do jedynek :)
Musisz być zalogowany.
Po lewej stronie w kolumnie masz: ulubione, aktywność, znajomi. Wchodzisz w aktywność, następnie w twoje filmy lub w filmy innych, jeśli wcześniej wejdziesz na czyjś nick.
Pozdrawiam :)
nie musze byc wiarygodny, i nikt nie musi sie sugerowac tym co napisze, ja tu tylko czytam nie udzielam sie, a jesli chodzi o kino to w tamtym roku bylem na ok 30 filmach, juz obejrzalem raz avatara w imaxie teraz ide drugi raz ale do cienma, zobaczyc roznice w 3D i przezyc to raz jeszcze :)
Jasne że nikt nie musi się sugerować tym co napiszesz, jednak piszesz i ktoś to czyta :) np ja przeczytałam :)
Miłych wrażeń na Avatarze, ja 2 raz się nie wybieram, ale na Bękarty wojny poszłabym 3 raz, bo 2 już byłam :)