PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399043}
5,9 27  ocen
5,9 10 1 27
Shi ying xiong chong ying xiong
powrót do forum filmu Shi ying xiong chong ying xiong

Taki jest polski tytuł tego filmu, angielski: Fearless dragons. Można go obejrzeć w wersji z polskim lektorem, na cho miku jest nim: Jan Suzin.
Film ten obejrzałem rok temu, ale wtedy nie mogłem go tutaj znaleźć, dlatego oceniam dopiero teraz, dając mu mocne 7/10.
Jest to ciekawe i zabawne połączenie komedii ze sztukami walk, z pasującym idealnie do tego gatunku Ka-yan Leungiem.
Polecam zaznajomić się z tym filmem fanom starszych filmów sztuk walk, warto.

ocenił(a) film na 7
fredaser

A ile ten film trwa ??
I o czym to jest ??

ocenił(a) film na 7
giovanni50

Trwa 83 minuty.
Pieniądze zebrane na cele dobroczynne zostają skradzione. Dwójka kanciarzy (Phillip Ko, Ka-Yan Leung) są tego świadkami i zostają niesłusznie oskarżeni o ten rabunek. Na początku walczą między sobą o nagrodę, jaka została przeznaczona za ich głowy. Ostatecznie zaczynają pracować zespołowo w celu złapania prawdziwych złodziei i oczyszczenia się z zarzutów.
Opis z imdb.

ocenił(a) film na 7
fredaser

A ja jestem na świeżo po filmie Zabójczy układ z Yun Fat Chowem Mira Sorvino i Michaelem Rookerem

ocenił(a) film na 7
giovanni50

Też mi się podobał. Ja aktualnie mam mniej czasu na filmy. Udało mi się obejrzeć parę w weekend, szukam teraz czegoś o seryjnych mordercach i ogólnie mrocznych filmów, ale nie horrorów.

ocenił(a) film na 7
fredaser

To powodzenia

ocenił(a) film na 7
giovanni50

Hmm, dzięki.

ocenił(a) film na 7
giovanni50

Teraz do obejrzenia nawet na kinomanie.