PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=876944}

Shiny_Flakes: Nastoletni baron narkotykowy

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord
2021
7,0 3,3 tys. ocen
7,0 10 1 3348
6,0 2 krytyków
Shiny_Flakes: Nastoletni baron narkotykowy
powrót do forum filmu Shiny_Flakes: Nastoletni baron narkotykowy

Widząc po jego uśmieszku, gdzie jest pytany czy coś mu zostało ze sprzedaży, śmiem twierdzić, że na pewno mu coś zostało z zarobionych 15 000 Bitcoinów. Wtedy Bitcoin kosztował ok. 300$, a teraz kosztuje 50000$, co daje bagatela 750 milionów $$$ zarobione w trochę ponad 1ROK. 10% niech mu zostanie i wystarczy...

aanteczek

Jestem w trakcie oglądania ale tez zacząłem to liczyć oni mówili ze potrafił zarobić 15000€ miesięcznie. W 2013 - 2015. Powiedział ze sklep zaczął działać w grudniu w święta. Cena BTC w styczniu 2014 była 700-900$. Do Stycznia 2015 spadła do 264$. Myśle ze można powiedzieć ze podczas jego działaności BTC wart srednio 500$. Czyli w BTC zarabiał okolo 30 BTC miesięcznie, wiec srednio zarobił około 500 BTC? Dzisiaj BTC wart jest 48000$. Wiec na pewno ma ukryte gdzieś 100 BTC na spokojnie

ocenił(a) film na 9
JAKUB_KACZOR_fw

tam bylo mowione ze raz jednego dnia zarobil 100tys euro

ocenił(a) film na 9
JAKUB_KACZOR_fw

zreszta ja troche tego nie rozumiem,tak naprawde co sie stalo z tymi pieniedzmi,czemu mialo mu tylko troche zostac a nie wszystko ?

ocenił(a) film na 6
eingrad

bo mógł mieć np. podzielone na wiele portfeli, większość ludzi w krypto mających wieksze kwoty tak robi żeby minimalizować ryzyko utraty. no i teraz pytanie do ilu portfeli się dostali i czy wszystkich, czy miał takie do których kluczy nie miał jawnie na kompie zapisanych. ale skoro wrócił do biznesu to obstawiam że wyczyścili wszystko.

ocenił(a) film na 7
aanteczek

oj chyba więcej

aanteczek

Jego konta prawdopodobnie zostały wyczyszczone przez państwo. Jeśli zostały mu jakieś pieniądze, to na dodatkowych kontach lub gdzieś ukryte.

ocenił(a) film na 6
mateliano7

dokładnie, ale jeśli z kluczami do portfeli był tak samo nierozważny jak z hostingiem czy hasłem na kartce to najpewniej wszystko miał zapisane na kompie i wyczyścili.