PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395846}

Silent Hill: Apokalipsa

Silent Hill: Revelation 3D
2012
5,1 34 tys. ocen
5,1 10 1 34159
3,4 11 krytyków
Silent Hill: Apokalipsa
powrót do forum filmu Silent Hill: Apokalipsa

Jakie macie typy? Moim zdaniem Mia Wasikowska by się nadawała, podobna i umię grać http://scalpture.com/wp-content/uploads/25th+Film+Independent+Spirit+Awards+Arri vals+-SN-gm-ekWhl.jpg

Oby nie dali jakieś beznadziejnej gwiazdeczki bo mi się oglądać odechce.

InowroclawskiWilk

Oby tylko nie dali jakiejś 30stki :P Bo oni mają to do siebie ...

InowroclawskiWilk

Dakota Fanning - ona byłaby idealna.

Midgardsorm

Heather miala fajne kształty , więc Dakota nie bardzo mi podchodzi...

shakeitbabe

Hm, wiesz... wątpię, żeby kształty były główną rzeczą, którą twórcy kierowaliby się przy wyborze aktorki - tym bardziej do roli tak młodej dziewczyny. Moim zdaniem dobrze zagrała przerażenie w "Wojnie Światów"', a w "Silent Hill"-u ta umiejętność by się przydała.

Midgardsorm

Może i dobrze by zagrała , ale trochę mi nie pasuję:) Zresztą i tak możemy zgadywać, a oni dadzą kogoś zupełnie innego

Midgardsorm

a ja uważam że nie powinni iść starym schematem wrzeszczącej baby jak w jedynce. w końcu heather w grze nie była taka strachliwa, odniosłam wrażenie że to "dziewczyna z jajami", a niektóre jej teksty mnie rozwaliły. ona nie była mimozą i wolałabym widzieć jakąś fajną aktorkę z podejściem do roli, nie chciałabym żeby jedyną kwalifikacją było "potrafi zagrać przerażenie"

InowroclawskiWilk

Moim zdaniem lepiej by było, gdyby w rolę Heather wcieliła się jakaś mało znana aktorka, dlatego Mia Wasikowska ani Dakota Fanning by do tej roli nie pasowały. Ale to tylko moje zdanie...

ocenił(a) film na 3
InowroclawskiWilk

Tak jak pisał założyciel tematu, ta lala wygląda podobnie. Ja natomiast proponuje Alison Lohman (Biały Orleandr)

ocenił(a) film na 3
Joimbo

Albo tę panią (ale ona chyba nie jest aktorką ;p)

http://img44.imageshack.us/img44/5042/beztytuulnn.jpg

Przyznajcie że podobna.

Joimbo

Ja też proponuję Alison Lohman (Naciągacze)

waldinho06

Alison Lohman to świetna aktorka , może pasowałaby jakby była 'ciut' młodsza ... w końcu jest już po trzydziestce. Moim zdaniem w filmie silent hill 2 aktorka powinna być chociaż w zbliżonym wieku co Heather. Panią po trzydziestce mieliśmy już w 1 części filmu
Ja nie mam żadnego typu i zgadzam się z paula90010 :)

Rachel999

No to może Natalya Rudakova rocznik 85 :)

ocenił(a) film na 4
waldinho06

A ja po prostu wolałbym faceta Sean Bean świetnie by się nadał na zaszczutego poszukiwacza rodziny w Silent Hill, mam dosyć płaczliwych babek pakowanych na siłę w filmy