Naprawdę zawiodłem się, żałuje każdego wydanego grosza. Miał mnie przerazić? Śmiałem się z tej komedii. Nie warta pieniędzy chyba, że ktoś lubi komercyjny horror. Zwalony do potęgi mega Chu*stwo.
Jakiego grosza przecież go pewnie z neta zassałeś :P. No ale tak na poważnie film dość kiepski, każda zmiana co do fabuły gry jaka została tutaj wprowadzona działa tylko na niekorzyść filmu. Jest jeszcze kilka innych wad mniejszych, czy większych. Dziwne jest to że człowiek-spoiler (Sean Bean) który zasadzie ginie w każdym filmie, grając rolę postaci która w grze ginie prawie na początku tutaj żyje do końca xD
Ha, oglądałem i to nawet w 3D xD Może tak było w grze, nie wiem nie grałem za bardzo się bałem. Ale Faktycznie film jest tak ścięty z oryginalnej fabuły zero przerażenia. Myślałem że na prawdę będę się bał. Kiepsko, ale pewnie polecieli po efektach zamiast i zrobili z tego nic. Zamiast zrobić horror w stylu Klątwy gdzie na każdym kroku jest możliwość, że coś się stanie.
Hej odpisuje po 2 latach xD... W ogóle pierwszy film całkowicie niepotrzebnie uszkodził fabułę (idiota scenarzysta) ale reżyser( fan gry ) całkowicie zachował jej wygląd.. Tutaj scenarzysta który całkowicie gry nie rozumie zajął się reżyserką i nawet wyglądu już nie ma. Pierwszy film naprawdę nakręcony na poziomie a ten .. to żałość!!!