Na początku Sin City 2 miało wyjść w 2008 roku, a Sin City 3 w 2009. Z racji problemów z realizacją części drugiej - przeniesiono premierę na 2010 rok. Daty premiery części trzeciej na Filmwebie nie zaktualizowano (spowodowane jest to zapewne nie znanym terminem premiery części trzeciej) i stąd taka sytuacja.
Tak trudno się tego domyśleć?
wiesz, mnie bawi głównie to, że nawet na imdb jest ten błąd, a serwis o światowej renomie nie powinien dopuszczać takich błędów, szczególnie w stosunku do bardzo znanych filmów...
To że najpierw ma być 2 a potem 3 nie jest wcale tak oczywiste :P Mickiewicz w swoim czasie najpierw napisał 2 i 4 część Dziadów, potem 3 a 1 nigdy nie ukończył :P A gdyby w 1976 było napisane:
1977 - GW IV: Nowa Nadzieja
1980 - GW V: Nowa Nadzieja
1983 - GW VI: Nowa Nadzieja
1999 - GW I: Nowa Nadzieja
2002 - GW II: Nowa Nadzieja
2005 - GW III: Nowa Nadzieja
To też oczywiste że produkcja 1 przesunęła sie o 20 lat więc 4 część będzie duuużo później :P A swoją drogą to by był bardzo ciekawy pomysł nakręcić to nie w kolejności :D
Heh ;) Teraz zauważyłem :D Tak to jest jak piszesz posta metodą kopiuj - wklej ;)
Data premiery filmu nie jest w ogole jeszcze znana. Rok podany jest orientacyjnie, na podstawie danych, ktore swego czasu w sieci sie pojawily. W miedzyczasie sluch o Sin City 2 i 3 zaginal, ale z tego co wiem, Miller i Rodriguez wracaja myslami do tych filmow i z czasem rok zostanie zmieniony lub uprawdopodobniony.