Hmmm, a może nie będzie go dlatego, że NIE ŻYJE? Wiem, że ta części może rozgrywać się przed pierwszą, ale weźmy to na zdrowy rozsądek... Ale szkoda, że go nie będzie.
To nie "moda na sukces" gdzie kazda postac zyje w innej czasoprzestrzeni i inaczej plyna im lata. Nie ma go bo to inna historia i tyle.
no właśnie tak czytam, i czytam.... i wydaje mi się, że ludzie filmu nie oglądali xD Przecież on pod koniec filmu strzelił sobie w łeb..... także pzdr dla założyciela tematu i reszty nieświadomych ;)
Z tego co pamiętam to Marv występuje w komiksie Damulka warta grzechu(A Dame to kill for) na którym bazuje Sin City 2, a jemu też się umarło w filmie. damian i Rafcyk już odpowiedzieli to inna historia dlatego Hartigana nie ma, po za tym w tym czasie chyba siedział w więzieniu.
Mój piękny, arcymądry i inteligentny umysł obliczył, że będzie epizod z Hartiganem na 8%.
(w czasie trwania dwójki Hartigan siedzi w więzieniu).
W "Damulce" główną postacią jest Dwight McCarthy, pojawia się tam też Marv (Rourke), Gail(Dawson) i Manute (Clarke Duncan). Dla tych, którzy nie lubią Owena mam dobre info: być może go nie zobaczymy, bo akcja komiksu dzieje się w czasach kiedy Dwight inaczej wyglądał.