Sin City: Damulka warta grzechu

Sin City: A Dame to Kill For
2014
6,7 65 tys. ocen
6,7 10 1 64613
6,0 26 krytyków
Sin City: Damulka warta grzechu
powrót do forum filmu Sin City: Damulka warta grzechu

Brittany Murphy nie żyje, więc Shellie nie będzie. Teraz odszedł Michael Clarke Duncan, więc z Manutem też będzie problem.
Shellie w "damulce" jakiejś ważnej roli nie odgrywała z tego co pamietam, ale "damulka" bez Manute'a... Słabo to widzę.

aster812

A ja "Damulki..." bez Manutea w ogóle nie widzę.

andriej2

sceny z Manutem zostały już nakręcone

maupa

Skąd takie info?

ocenił(a) film na 7
maupa

Nie wydaje mi się. Film jest cały czas w preprodukcji.

aster812

Za Brittany Murphy dałbym Christinę Ricci, a za M.C. Duncana - nie mam zielonego pojęcia.

użytkownik usunięty
yamek

dennis haysbert będzie grał manhunta, bardziej mi pasuje michael c. duncan.. ale cóż

ocenił(a) film na 8

Dennis jak najbardziej pasuje, mnie zastanawia jednak kto wcieli się w postać Ava Lord. Powinna być to aktorka która nie ma problemu z rozbieraniem się przed kamerą, kto czytał komiks wież Ava dość często paradowała w stroju Ewy.

użytkownik usunięty
johnyss

marisa tomei by pasowała..

użytkownik usunięty
yamek

Lepszy byłby Michael Jay White

ocenił(a) film na 7
aster812

Michael Clarke Duncan zdążył zagrać swoje sceny przed śmiercią

ocenił(a) film na 8
pysmak

skąd niby taka informacja skoro Dennis Haysbert gra właśnie Manhunta

pysmak

Wielkiego Mike'a nikt nie jest w stanie godnie zastąpić ale jeśli nie zagrał swoich scen to w zastępstwie na pocieszenie widzę jedynie Tommy'ego Lister'a.

ocenił(a) film na 8
pe_23

Nie ma Brittany Murphy, nie bedzie Clive'a Owena.
Co to za Sin City?
Jak zabraknie Rosario Dawson to już w ogóle nie będzie co oglądać.

ocenił(a) film na 8
AutorAutor

Murphy nie żyję wiec trudno aby była, zresztą jej rola nie jest specjalni znacząca dla filmu, każda aktorka może ją zagrać, Cliva Owena trochę mi szkoda, bardzo go lubię, jednak w damulce, Dwight wygląda inaczej, był przed operacją plastyczną, wiec może nie będzie aż tak źle.