Sin City: Damulka warta grzechu

Sin City: A Dame to Kill For
2014
6,7 65 tys. ocen
6,7 10 1 64613
6,0 26 krytyków
Sin City: Damulka warta grzechu
powrót do forum filmu Sin City: Damulka warta grzechu

czy ja mam taka skleroze ;) i nie poamietam juz ze zginal on w jedynce :/

malaMi

Komiksów Millera nie czytałem, ale wynika chyba że komiksy ekranizowane w 2 części sin city bedą działy sie przed 'That yellow bastard'.

Gloot

Ja kiedyś czytałem komiksy. Faktycznie Bruce był dobry w roli Hartigana, ale niestety ta postać pojawia się tylko w "Tym żółtym draniu". Najwięcej razy w komiksach się chyb Dwight pojawia. To co teraz kręcą to komiks który dzieje się przed wydarzeniami z tamtego filmu, więc jest Marv. Niestety Hartigana brak.

malaMi

nie zginoł tylko popełnił samobójstwo to jest duża róznica ,zginąć a popełnić samobójstwo ,a szkoda że z soba skończył!

dYDelf

ale dydelf jesteś pustak... tak duża! jak popełnił samobójstwo to nie zginĄŁ

Hisato

lolek zginać można w wypadku samochodowym albo na lodowisku a popełnic samobójstwo to jest inna sprawa i owszem popełnić samobójstwo to = zginać ale nie przez kogoś lub przez cos tylko przez samego siebie a pustak to chyba twoje drugie ja!!

ocenił(a) film na 5
dYDelf

Dydelf, przeczytaj definicję słowa "Zginąć" w jakimś słowniczku i puknij się w łeb... Może przestaniesz takie pierdoły wypisywać.

Kalafiores

zawsze jest pora zdeptać kalafiora ,kalafior mam ci w dupie chłopie i twoje spostrzeżenia na temat "ZABIĆ" jesli nie wieszco miałem na mysli to spieprzaj w kapuche !!!!

dYDelf

Nikt nie napisał, że zginął "przez kogoś", więc napisanie, że zginął w pierwszej części ma sens. Bo skoro się zabił to chyba od tego zginął, nie? Jednakże zdajemy sobie sprawę z tego co miałeś na myśli, więc może ustalmy dyplomatycznie "zginął, bo strzelił sobie w łeb" :). Peace.

malaMi

Państwo drodzy! Pytanie brzmi: czy w Sin city 2 zagra czy nie zagra Bruce Willis? To, że się zabił (popełnił samobójstwo!) w Sin city (1) nie znaczy jeszcze dla mnie, że nie może zagrać w Sin city 2, bo nie wiem, w jakich czasach rozgrywa się Sin city 2, przed tym co pokazano w Sin City (1) czy bezpośrednio po tych wydarzeniach! Upraszam się o odpowiedź! Jak to będzie z grą Willisa?

Wszystkie powtórzenia w tekście są absolutnie celowe...