Sin City: Damulka warta grzechu

Sin City: A Dame to Kill For
2014
6,7 65 tys. ocen
6,7 10 1 64613
6,0 26 krytyków
Sin City: Damulka warta grzechu
powrót do forum filmu Sin City: Damulka warta grzechu

Gdyby spróbować poukładać chronologicznie wszystkie części Sin City to jaka by była kolejność?

ocenił(a) film na 8
diavolo_1987

Nie czytałem tych komiksów, ale ja widzę to tak (tyle co wydedukowałem z pierwszej części i tego zwiastuna):
-John ratuje małą Nancy,
-Akcja z tego filmu z Dwightem i Marvem,
-Operacja plastyczna Dwighta,
-Goldie zostaje zamordowana,
-John walczy z Żółtym / Akcja Dwighta w Starym Mieście (ciężko ocenić co pierwsze, bo sceny się na siebie nie nałożyły),
-Nancy się mści na senatorze / Marv zabija Kevina i kardynała (raczej to pierwsze, bo z tego co pamiętam, to Marv dość długo się zajmował tą sprawą).

Kompletnie nie wiem o co chodzi z Johnny'm. Dla potwierdzenia/zaprzeczenia powinien się tu udzielić jakiś fan komiksów (tylko bez spoilerów).

ocenił(a) film na 7
fabcio93

Johnny to zupełnie nowa postać, stworzona specjalnie na potrzeby film
Na razie nie da się stwierdzić jak osadzą to czasowo

Gyp

W sumie to nawet nie wiem po co go tam wsadzili. Lepszy byłby Wallace.

ocenił(a) film na 7
Gyp

Johnny jest postacią z tomu 'girlsy, gorzała i giwery', jeżeli nie czytałeś komiksów, to nie pisz bzdur.

ocenił(a) film na 7
bonnieariel

Ty nie pisz bzdur, Johnny z komiksów to zupełnie inna postać, bo Tobie chodzi o tą
http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20100607123735/sincity/images/thumb/d/da/John ny.png/200px-Johnny.png
Jeśli nie masz najmniejszego pojęcia o tym co piszesz to nie pisz nic, bo tylko z siebie kretyna robisz

ocenił(a) film na 7
Gyp

padron, zwracam honor.
heil hitler!

ocenił(a) film na 7