Gdyby spróbować poukładać chronologicznie wszystkie części Sin City to jaka by była kolejność?
Nie czytałem tych komiksów, ale ja widzę to tak (tyle co wydedukowałem z pierwszej części i tego zwiastuna):
-John ratuje małą Nancy,
-Akcja z tego filmu z Dwightem i Marvem,
-Operacja plastyczna Dwighta,
-Goldie zostaje zamordowana,
-John walczy z Żółtym / Akcja Dwighta w Starym Mieście (ciężko ocenić co pierwsze, bo sceny się na siebie nie nałożyły),
-Nancy się mści na senatorze / Marv zabija Kevina i kardynała (raczej to pierwsze, bo z tego co pamiętam, to Marv dość długo się zajmował tą sprawą).
Kompletnie nie wiem o co chodzi z Johnny'm. Dla potwierdzenia/zaprzeczenia powinien się tu udzielić jakiś fan komiksów (tylko bez spoilerów).
Johnny to zupełnie nowa postać, stworzona specjalnie na potrzeby film
Na razie nie da się stwierdzić jak osadzą to czasowo
Johnny jest postacią z tomu 'girlsy, gorzała i giwery', jeżeli nie czytałeś komiksów, to nie pisz bzdur.
Ty nie pisz bzdur, Johnny z komiksów to zupełnie inna postać, bo Tobie chodzi o tą
http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20100607123735/sincity/images/thumb/d/da/John ny.png/200px-Johnny.png
Jeśli nie masz najmniejszego pojęcia o tym co piszesz to nie pisz nic, bo tylko z siebie kretyna robisz