Sin City: Damulka warta grzechu

Sin City: A Dame to Kill For
2014
6,7 65 tys. ocen
6,7 10 1 64613
6,0 26 krytyków
Sin City: Damulka warta grzechu
powrót do forum filmu Sin City: Damulka warta grzechu

Ja pierdziele

ocenił(a) film na 7

Shellie nie żyje co teraz będzie??? Bez Niej nie wyobrażam sobie Sin City

Angel_2010

Ty sobie nie wyobrażasz, ale twórcy pewnie sobie wyobrażą i film będzie.

Szkoda mi Brittany Murphy, podobała mi sie.

cokane87

No właśnie, wczoraj Brittany była jeszcze w obsadzie, dzisiaj już ją usunęli, więc wynika z tego, że zdjęcia jeszcze wcale nie ruszyły. Czekam na ten film od premiery 1. części, ale się chyba nie doczekam jak tak dalej pójdzie. Co do roli Brittany- oprócz Jaime King i Alexis Bledel jest jedyną żeńską postacią z jedynki, która utkwiła mi w pamięci.

ocenił(a) film na 7
Binula

tylko te? a mała Nancy ,zabójcza Miho i seksowna Gail?

ocenił(a) film na 6
Angel_2010

Tak, Brittany i Alexis były niesamowite w tym filmie.
Szczerze mówiąc Gail w ogóle mi się nie podobała, a Nancy jakoś zabrakło charakteru, taka słodka sierotka, Miho była jednak całkiem niezła :p

ocenił(a) film na 8
Binula

Zapewne usunęli ją z obsady, bo 20 grudnia 2009 zmarła...

ocenił(a) film na 8
Angel_2010

jak ona umarla? bo nie pamietam
ooooooooooooooooooooooooooo

ocenił(a) film na 8
Angel_2010

jak ona umarla? bo nie pamietam
ooooooooooooooooooooooooooo

ocenił(a) film na 8
luka00

ale jestem blondynka
juz wiem
myslala na poczotku ze w filmie umarla i sie zastanawiam kiedy a ona naprawde umarla

Angel_2010

A dla mnie miała mało istotną role w filmie żeby bez niej to nie było już Sin City

ocenił(a) film na 8
Hitman21

Nie o to chodzi.
Brittany dodawała filmowi szyku, pikanterii nie musząc się obnażać jak piękne Carla Gugino, czy Jaime King, nie musi tańczyć na parkiecie jak Nancy. Nie musi w ogóle robić zbyt wiele.
Wystarczy jej chropawy głos.
Shelly w wykonaniu BRITTANY MURPHY miała charakterek, którego brakło pannom w Sin City. Zalotna, swiadoma swej urody, ale i tego że ustępuje Nancy.
Widzi, jak mężczyźni się ślinią patrząc na słodką jak Hanna Montana Jessicę Albę, ale nie wydaje się jej zazdrościć. Potrafi wyrwać Clive'a Owena. Po co jej reszta.
Brak Brittany to wielka strata dla świata Sin City.

ocenił(a) film na 7
AutorAutor

Strata, strata... ale filmu nie wycofają z produkcji przez to. Będzie jej jednak brakować, bo przeżyła (co wcale nie było taką wielką regułą wśród bohaterów 1 ;D) więc zapewne scenarzyści mieli w planie przekazanie jej roli w jakiejś części filmu...