Proste JESSICA ALBA najseksowniejsza aktorka w sin city i wogóle nie wiem czemu nie dostała głównej roli w tym filmie???? Tylko jakaś beznadziejnaAngelina Jolie.
dlaczego bezpodstawnie nazywasz Angeline beznadziejna?;/wkurzaja mnie ludzie oceniajacy tylko po wygladzie.Owszem,Jessica jest sliczna,ale nie ulega watpliwosci,ze Angelina rowniez do tego ma wieksze doswiadczenie aktorskie i nie oszukujmy sie,gra lepiej.Mam teraz na mysli takie role jak Gia,Przerwana lekcja muzyki czy Dobry agent,wiec jest 2 do 1 dla Jolie.
Najseksowniejsza to ona może była ale napewno nie najlepsza. Moim zdaniem była jedną z gorszych. Już lepiej wypadła aktorka grająca Becky albo chociażby dziewczynka grająca młodą Nancy. Ale przyznam że żeńska część obsady nie stała na jakimś super wysokim poziomie.
Moim zdaniem i tak najlepsza byla Rosario Dawson. Piekna aktorka, bardzo atrakcyjna, plus jeszcze wredny charakter odgrywanej przez nią postaci:)Miejsce pierwsze:D
Ja też najbardziej lubię Rosario Dawson - właśnie za tę przekonującą rolę plus nienaganną prezencję;) Alba podobała mi się tylko fizycznie, bo aktorsko była bardzo niemrawa. W sumie jeśli w dwójce zagra Jolie, to nie będę narzekał, chyba, że spaprze swoją rolę, czego nie sposób przewidzieć na długo przed premierą. Ale że nadaje się do tego typu produkcji, nie mam wątpliwości.