Sin City: Damulka warta grzechu

Sin City: A Dame to Kill For
2014
6,7 65 tys. ocen
6,7 10 1 64613
6,0 26 krytyków
Sin City: Damulka warta grzechu
powrót do forum filmu Sin City: Damulka warta grzechu

Wybrałam się do kina kompletnie nie wiedząc na co idę. Ciekawe podejście do tematu, ale nic poza tym. Nie wnosi zbyt wiele. Mój mąż był filmem zachwycony więc chyba można obejrzeć. ;)

ocenił(a) film na 8
dziurawa_krystynka

O, o, właśnie to! Nigdy o tym nie zapominaj! Mąż ma zawsze rację.

Necro_feel

Jego gust filmowy pozostawia wiele do życzenia. ;)

ocenił(a) film na 8
dziurawa_krystynka

"Wybrałam się do kina kompletnie nie wiedząc na co idę"
"Jego gust filmowy pozostawia wiele do życzenia"

Po pierwsze primo - nie wiesz kim jest Frank Miller
Po drugie primo - nie wiem kim jest Robert Rodriguez
Po trzecie... ultimo - idziesz na drugą część filmu i nie znasz pierwszej, kiedy taka znajomość przydatna w tym przypadku jest....

No wiesz - wydaje mi się, że to w Twoim przypadku można, skoro odpowiedź na te trzy twierdzenia jest potwierdzająca, mówić o podstawowej nieznajomości kina a co za tym idzie braku uprawnień do mówienia o czyimś guście :)

Sakya

Chyba się nie zrozumieliśmy. Wolę kino niekomercyjne, a wypad na ten film był spontaniczny. Nie wiedziałam co to za film i obiektywnie patrząc nie jest to jakaś rewelacja, chociaż na pewno ma swoich fanów. Nie moja bajka. ;)

ocenił(a) film na 9
dziurawa_krystynka

sory ae nie wiedziałaś co to za film to po co oceniasz to ekranizacja komiksu franka millera i tyle ;)

paul_van_dyk_87

Ale czy ja krytykuje film? Wyraziłam tylko swoją opinie. Poszłam sobie tylko na to do kina. Film mi nie przypadł do gustu i tyle. Następnym razem będe czytać opis.

paul_van_dyk_87

Tak w ogóle tyskie jest niedobre. Preferuje heinekena.

ocenił(a) film na 9
dziurawa_krystynka

tyskie sie skopało ;) perła pany ;)

ocenił(a) film na 9
Sakya

Co ty chcesz od dziewczyny, ktora w avatarze ma Miley Cyrus ;)

TheAmazingPudding

Twój komentarz jest nie na miejscu. Co jest złego w tym że mam na avatarze Miley Cyrus? Nie jestem jej fanką. Jej twórczość pozostawia wiele do życzenia, ale to zdjęcie bardzo mi się podoba. Skomentuje to takim oklepanym cytatem z reklamy popularnych czekoladek. "Wyraża więcej niż tysiąc słów". Miley wygląda na tym zdjęciu jak urodzona buntowniczka, pewna siebie, kobieta wyzwolona. Oczywiście nie jest wyzwolona bo dobrze wiemy co sobą reprezentuje. Nie powinieneś od razu kogoś oceniać po awatarze. ;)