PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112584}
7,4 271 tys. ocen
7,4 10 1 270786
7,2 76 krytyków
Sin City - Miasto grzechu
powrót do forum filmu Sin City - Miasto grzechu

jeden z moich ulubionych filmów,cały czas cos sie dzieje,zarąbiście nakręcony,wciąga tak,ze nie da sie od niego oderwać! nie jest to zwykła,banalna sensacja ze Stathamem tylko genialny kozak,ktorego trzeba zobaczyć.Film na pewno bardziej dla mężczyzn niż kobiet.

benyHill

Zgadzam się.

ocenił(a) film na 8
piotrek_mi

W sumie racja, chociaż sposób prowadzenia narracji wykorzystany w filmie nie należy do moich ulubionych. Na plus sprawny montaż.

mpannek

Film jest fajny, ale za mało brutalny. :)

A tak serio, ma świetną atmosferę, fabułę i postacie, tylko końcówka mi się nie spodobała - główny łotr, czyli senator Roark, powinien był zginąć. A Bruce Willis powinien był przynajmniej spróbować go zabić zamiast popełniać samobójstwo. To, że nawet nie próbował zabić senatora, było głupie.

Trojden

Tak zrobił, bo tak było w komiksie. Twórcy filmu nic nie zmieniali jeżeli chodzi o fabułę.

Hesper92

Czyli to wina autora komiksu, że tak się stało. Mam nadzieję, że w drugiej części senator Roark zginie.

Trojden

Sprawdź w komiksie :)

Solek69

A czy ten komiks można znaleźć w każdym Empiku lub Matrasie?

Trojden

http://www.alejakomiksu.com/komiks/2711/Sin-City-2-Damulka-warta-grzechu/

Tu jest np część 2 czyli "damulka....." 37,50zł. Jednakże jeśli przejdziesz się do empiku to oni mogą to zamówić - od swoich dostawców. Potem przychodzisz do empiku dajmy na to i odbierasz paczkę.

Jak w matrasie jest, nie wiem.