Ale obsada. Ten film będzie do zaliczenia w rubryce "koniecznie". Czy to jest improwizacja, czy w istocie Rodriguez znowu robi z siebie człowieka - orkiestrę?
oby nie było kaszany, ja po prostu kocham ten komiks!!! obsada mi pasuje poza Willisem (za młody na Hartigana) i Rourkiem(za ładny na Marva=)
hmmm... jessica alba... musze to oglądnąć =P. a poza tym na prawde dobra obsada, troche mnie zgięło jak to zobaczyłem.... 

btw: o czym jest ten komiks? =P
Ekranizacja SIN CITY nie jest w stanie w pełni oddać siły, która drzemie w tym komiksie. HMMM..... Gdyby zostawili taki plakacik to było by super ale pewnie zrezygnują z kreski Pana Millera i umieszczą na nim zdjątka aktorów itp.itd....
Hej Panie Rodrigez a gdzie panna Hayek? A za Albe stary masz u mnie duże pifko! Moja rozczochraną dyńke nurtuje jeszcze jedna myśl: Kto zagra "małą zabójczą Moho""? Aha i nie próbój odwalać jakiej efektownej szmiry, bo długo Cię nie znajde!
miho zagra Devon Aoki - dziewczynka znana z "szybkich i wscieklych 2". troszke skosna jest no ale jak sie sprawdzi jako miho zobaczymy...
Byłbym spokojny o ten film, Rodrigez chce oddać klimat tego komisku, dlatego plakaty jak i sam film będą miały taki sam klimat. Rodriguez zrezygnował z uczestnictwa w Stowarzyszeniu Reżyserów po to żeby moógł wyreżyserować film razem z Frankem Millerem. A teraz na do ekipy dołączył jeszcze Tarantino, który ma wyreżyserować jeden epizod. Dodatkowo super obsada zapowiada , że to będzie świetny film. A kto wie może to będzie dzieło "kultowe".
Czy ktoś może wie jakie konkretnie epizody będą w tym filmie? bo ja coś czytałam, że ma być Miasto Grzechu, Krwawa jatka, Damulka warta grzechu, i Ten żółty drań 0_o' - to chyba troszeczkę za dużo...