Film można pobrać stąd w świetnej jakości, jednak napisów na razie nie oczekujcie ;)
http://thepiratebay.sx/torrent/8404720/Sirius.Movie-[Best-Quality]-[Freesa]
Na napisy sobie poczekacie. Na razie nie zapowiada się premiera w Polsce. Być może któraś grupa w końcu zajmie się tłumaczeniem jednak na chwilę obecną ..przykro mi.
kurde to nie Avatar tylko czysta prawda mogłem się tego spodziewać dziś prawda nie jest aprobowana i mała grupka ludzi jest uświadomiona a z tej małej grupki ludzi niewielu było by wstanie zrobić napisy ; ( to przykre
tzn to przykre że tak mało ludzi interesuje się owym filmem : / a nie wiem szczerze czy ufo to prawda ale powiem wam jedno, jedno jedna jest prawda trzy dychy z dymem ale sie upier**liłem lece w kimonko yo
przykre jest to jak dużo ludzi wierzy w takie bzdury. ta mała grupka ludzi nie chce odtajniać wiedzy o kosmitach bo nie ma takiej wiedzy bo nie ma kosmitów. Ale to że zaprzeczają jeszcze bardziej nakręca poszukiwaczy teorii spiskowych
nie ma kosmitów buhah ha ha jasne. Miliardy galaktyk i planet i nigdzie po za Ziemią nie ma istot rozumnych?! Weź ty sie palnij w łeb.
to by było marnotrawstwo przestrzeni , w usa jakiś raport przeprowadzono i naprawdę sporo ludzi pytano sie o rzeczy związane z kosmitami itd podsumowanie raportu mówiło jasno że 50/50% ludzi wierzy w ufo ale jeżeli rząd powiedział by teraz że ufo to fakt ludzie przestali by chodzić do pracy zaczęły by sie rozróby kwestionowano by wiarę itd podobno nie mogli by sobie z tym poradzić, ludzie nie radzą sobie z dużo mniejszymi problemami a co dopiero mieli by zrobić z taką wiedzą : P cos w tym jest
Straszne marnotrawstwo przestrzeni? Czyżby cytat z filmu Kontakt? Jeśli tak, to wielki szacunek, bo film świetny. Mimo, że nie dokumentalny. Natomiast co do stwierdzenia, że ludzie rzuciliby wszystko, gdyby się okazało, że UFO istnieje - nie sądzę. Byłoby to potraktowane przez większość jako ciekawostka z tego względu, że nie jesteśmy w stanie (póki co) polecieć do nich. Co do kwestionowania wiary - jak najbardziej. Gwoli podsumowania - człowieka, który "rozmawia" z Bogiem uznajemy za pobożnego, a tego, który twierdzi, że wierzy w UFO i widział kiedyś latający spodek - kretynem. Interesujące.
W każdym razie - jestem przekonany, że inne cywilizacje rozwinęły się w innych częściach kosmosu. To nawet statystycznie nie jest możliwe, żebyśmy byli sami :]
niedługo będzie manifestacja UFO w europie, naprawdę nie robię sobie jaj i nie pytać skąd wiedziałem :D
wiesz uzywanie stwierdzenia "Teorie Spiskowe" mowi tak naprawde wiecej o tobie niz o ludziach ktorzy wierza w te teorie. Dajesz do zrozumienia ze nie poswieciles duzo czasu na poszukiwanie prawdy i zwykle leniwie odrzucasz to bo nie godzi sie to z twoim tokiem myslenia. To sie zwie Ignorancja czlowieku.
Tak po za tym. Pewna osoba, by oslonic sie przed zarzutami przeciw niej stwierdzala, iz wszystkie zarzuty wobec niej sa teoria spikowa. Jak sie okazalo ow teorie okazaly sie prawda a osoba stracila stanowisko Prezydenta Stanow Zjednoczonych. Poczytaj o Nixonie i Watergate.
Teoria spiskowa jest okresleniem najczesciej uzywanym przez dwie grupy ludzi: ignorantow, ktorzy nie chca zawracac sobie dupy by poczytac i poszukac samemu. i tych ktorzy proboja cos ukryc.
Pozdrawiam
napisów nie ma PL, są ang ale nie ma problemu ze zrozumieniem, parę słów jest takich ino trudniejszych i czasami jakiś profesorek składa zdania tak szybko że nawet po Polsku miałbym problem zrozumieć więc jest spoko.