wierzy w UFO i obce cywilizacje i taki film nie jest jakis przelomowy.I wogóle sporo niedopowiedzeń.Ja akurat wierze w UFO i obce cywilizacje bo tak jest bardziej rozsądnie i jest wielu wiarygodnych obserwatorów UFO wiec czemu nie wierzyć.
Film o wszystkim i o niczym, możesz sobie wierzyć w podwodne cywilizacje jeżeli coraz więcej osób w nie wierzy . . .
Bo niby czemu nie?!
czytaj ze zrozumieniem, reoms2 nie napisal nigdzie ze wierzy bo coraz wiecej osob wierzy rowniez, tylko ze jest to a) rozsadne/logiczne (zebysmy byli jedyna rasa w gigantycznym wszechswiecie do ktorego zbadania nie mamy poki co srodkow) b) jest sporo zeznan wiarygodnych (wg niego) obserwatorow ufo
Racja, musiałem być wypity (jak co wieczór raczej;) i nie doczytałem...
Sam jestem nawet podobnego zdania, lecz nienawidzę zbiorowej histerii, zbiorowych zachowań ogólnie, owczego pędu i powoływania się na podobne rzeczy, więc może dlatego, nie wiem... mea culpa!
Ja prędzej uwierzę w UFO czy reinkarnację niż życie wieczne u "dobrotliwego" mędrca z brodą na chmurce w niebiesiech i jego syna, co to belki telegraficzne na plecach niby nosił...
P.S.
A teraz jestem w pracy :) i nic nie piłem :(
"Racja, musiałem być wypity (jak co wieczór raczej;) i nie doczytałem"
no no a juz sie spodziewalem klasycznej filmwebowej pyskowki w odwiecie, szacun ;)
"Ja prędzej uwierzę w UFO czy reinkarnację niż życie wieczne u "dobrotliwego" mędrca z brodą "
o to to!
"A teraz jestem w pracy :) i nic nie piłem :("
hahaha, same here! pozdro :)
:D
Pyskuję tylko gdy mam rację, albo jestem >silnie< przekonany, że ją mam, w innych wypadkach pozostaje tylko się przyznać do błędu... Faktycznie, wielki problem tutaj jest darcia gęby z wyzwiskami o wszystko co tylko... gówniarstwo i/lub chamstwo zapewne.
Również pozdrawiam i wieczorem Twoje zdrowie chlupnę :)
Ty też możesz, to nie będę sam i nie wyjdę na alkoholika ;D