PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10036970}

Skarbek

The Partisan
2024
5,8 372  oceny
5,8 10 1 372
4,2 5 krytyków
Skarbek
powrót do forum filmu Skarbek

Czekam na „Skarbka”, bo to opowieść o kobiecie, która zmieniła historię, a jej życie brzmi bardziej filmowo niż niejedna fikcja. Wreszcie ktoś przenosi to na ekran. To propozycja idealna dla fanów mocnych thrillerów szpiegowskich.

ocenił(a) film na 10
kamila_gryz

Obsada, reżyser i sama historia sprawiają, że „Skarbek” to jedna z najbardziej oczekiwanych premier roku. To film dla tych, którzy kochają połączenie kina historycznego i thrillera. Ja zdecydowanie wchodzę w to!

zuzanna_kuk

Oo zgadzam się. Wybieram się na premierę, bo lubię dobrze pokazane kino szpiegowskie – zapowiada się wciągajace od pierwszej do ostatniej minuty. Wreszcie mocna kobieca postać w centrum wydarzeń.

ocenił(a) film na 10
kamila_gryz

Dla mnie „Skarbek” to nie tylko film, ale także ważna lekcja historii. To opowieść o kobiecie, która nie bała się podejmować ryzyka i walczyć o to, w co wierzyła. Kino potrzebuje takich bohaterek – silnych, niejednoznacznych, inspirujących. Zwiastun daje nadzieję, że dostaniemy film, który połączy emocje i historię w spójną całość. To będzie seans, który zostanie w głowie na długo.

ocenił(a) film na 10
barbara_dudkiewicz

Historia Krystyny Skarbek to materiał na wielkie kino – i właśnie takiego filmu się spodziewam. Odwaga, dramat i emocje splecione w jedną opowieść zawsze robią ogromne wrażenie. Mam nadzieję, że Skarbek nie zawiedzie i stanie się filmem, do którego będzie się wracało. Uwielbiam, gdy kino inspiruje i skłania do refleksji. Nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę go na dużym ekranie!

ocenił(a) film na 10
kamila_gryz

Kino w stylu Bonda:) tez sie wybieram, ciekawa jestem tej koprodukcji.

ocenił(a) film na 9
cynaminek

Byłam wczoraj w kinie i bardzo polecam. Dobre kino historyczne zrobione na wysokim poziomie. Świetny nastrój starych filmów szpiegowskich, dużo akcji, ale bez przewagi formy nad treścią. To nie jest film z cyklu, gdzie efekty specjalne są najważniejsze. I całe szczęście.