Tematyka filmu mi odpowiadała, ale niestety dużo rzeczy mnie w tej produkcji rozczarowało. Przede wszystkim wstawki muzyczne,
które były infantylne i stawały się coraz bardziej irytujące z każda kolejną piosenką. Po drugie zakończenie ,które niczym nie zaskoczyło,
a do tego było strasznie przewidywalne. Oczekiwałem czegoś lepszego, dlatego tylko 5/10
również oczekiwałam czegoś lepszego, bardziej wątkowej fabuły, mniej śpiewania..
jedynie za animacja punkt więcej
Nie wiem jak jest w wersji z dubbingiem, ale w wersji z napisami te wstawki muzyczne są dla mnie po prostu genialne :) Jeśli oglądaliście film z dubbingiem to być może ten zabieg wszystko zepsuł?
Zgadzam się, że piosenki w wersji francuskiej są świetne;) Choć oszczędne muzycznie (bodajże w każdej jedna, prosta melodia) to jednak ten język można słuchać i słuchać.
Daję 8, bo bardzo mi się podoba graficzność tego filmu, ale biorąc pod uwagę że to raczej film dla dorosłych wstawki muzyczne były trochę denerwujące.
Piosenki wydały mi się trochę dziecinne przy tematyce bajki :) Ale ogólnie bardzo fajny film.