PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=239508}

Skolopendra

Centipede!
2004
2,5 269  ocen
2,5 10 1 269
Skolopendra
powrót do forum filmu Skolopendra

I nie rozumiem jednego ? Jakim cudem ten film ma ocene 2,4 ? bo powinien mieć minimum 9,9 !
Film nie jest klasy Z tylko klasy AAAAA+++++ . Jeden z najstraszniejszych hororrow jakie w zyciu
widzialem. Film ma bardzo dobra fabule, niby opowiada o grupie przyjaciol ktorzy wybieraja sie na
wycieczke do dungeonu zeby pod expic swoj mozg. Lecz w tej jaskini musza walczyc ze soba jak i
walczyc z strasznym potowrem jakim jest skolopendra. Moim zdaniem jest to zdecydowanie
najlepszy film 2010 roku i jeden z lepszch filmow w tym wieku.

ocenił(a) film na 8
KoneserFilmow

Nareszcie ktoś mądry.

ocenił(a) film na 10
duzami

Dzięki :)

Pozdrawiam.

~Koneser Filmów.

ocenił(a) film na 8
KoneserFilmow

Pozdrawiam znawcę i mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu, kiedy społeczeństwo doceni taki unikat i rarytas filmowy.

KoneserFilmow

Jednego nie rozumiem. Nie oglądałam jeszcze filmu, więc się o nim nie wypowiem. Ale czemu "to zdecydowanie najlepszy film 2010 roku"? Jest napisane, że wyszedł w 2004.

ocenił(a) film na 3
KoneserFilmow

O tak, i edukacyjny- jeśli jesteś w mrocznej jaskini ileś tam stóp pod ziemią, nie znasz terenu, nie masz broni i oddaliłeś się od przyjaciół, a słyszysz dziwne dźwięki, najlepszym co możesz zrobić jest podążanie w stronę niepokojącego hałasu. Odkrywcze.Ale ogólnie dzieło, spokojnie dam 3, uśmiałam się niezgorzej :D