TV Puls funduje nam dziś horrorek klasy Z.
Zapraszam do komentowania.
PFP rekwiruje ten wątek. Pokwitowanie otrzyma Pan pocztą polską w terminie 365 dni kalendarzowych, chyba że wcześniej pociąg PKP przyjedzie na czas, co wywoła zaburzenie kontinuum czasoprzestrzennego i niechybny koniec świata ;>
Drodzy klubowicze, Puls oferuje nam dziś smaczną przystawkę jaką jest atak żarłocznych bezkręgowców. Czy wiele nóg da skolopendrze przewagę nad nierozgarniętymi dwunogami? Odpowiedź poznamy już dziś o 20 :)
Nie wypowiadałem się jeszcze w tych tematach, chcoiaż jestem tu z wami od początku października/sierpnia.
Miło mi was poznać!!
Jutro sesja z Podstaw Zarządzania, ale to nieważne!!
LUDZKA STONOGA SIĘ NIE UMYWA DO TEGO CO WIDZIAŁEM W TRAILERZE!
Miło mi poznać kolejnego odtajnionego klubowicza :)
Skolopendra zjada ludzką stonogę na podwieczorek :D
Kto ty jesteś, że zakładasz temat, wykorzystując klub założony przez Valdoraptora ? Odpowiednie organy zostały zawiadomione, więc możliwe, że nie będziesz uczestniczył w dzisiejszym seansie, bo tam gdzie trafisz nie ma dostępu do telewizji... :D
Zaadaptowałem go do naszych potrzeb, wyłożyłem klimatycznymi pajęczynami i pozapalałem świece :D
W zasadzie nie ma znaczenia kto założył, ale zachodzę w głowę czemu aż 3 dni temu? XD
Nie żartujmy o skolopendrze. Ona ma więcej nóg niż my wszyscy razem wzięci xD
"Nie żartujmy o skolopendrze. Ona ma więcej nóg niż my wszyscy razem wzięci xD"
no może i tak biorąc pod uwagę że łączna liczba oglądających osób to w porywach max 10 osób :)
Nie wiadomo ile osób uczestniczy w seansie tyle że bez komentowania - często ktoś pisze na koniec jeden wniosek.
Ja to zawsze pcham się niepotrzebnie przed szereg i brzydko się zachowuję.
Już nie będę :)
TV już się grzeje na 20 i oczywiście 22.
Tak, Pani! Był grzeczny, był! Przysięga! A drzwi klatki same się otwarły, nie oszukuje. Jak babcię czerwone oczy kocha!
Pani dziś bez litości, pewnikiem jakie zaklęcie wypaliło rykoszetem w ... Już nic nie mówi! Tylko nie przypalanie!
Ale to Nie są żarty ;)
http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201005/1274169322_by_kasiadorota29_600.jpg
Myślę że wielka skolopendra to następstwo działalności jaszczurów z "Kosmicznej gorączki" - jaka ciągłość :)
Pytanie do weteranów PFP. Czy nowicjusz nieobyty z tym poziomem sztuki filmowej może połakomić się na maraton w postaci Skolopendra+Potwór? Czy raczej może się skończyć jakimś udarem nie daj Boże?
Skolopendra to dobra rozgrzewka dla nowej osoby, dasz radę :) Natomiast Potwór... Może tak: jeśli poczujesz zbyt szybkie obumieranie neuronów, prędko przełącz. Ogólnie trochę da się pośmiać o ile takiego "humoru" się oczekuje.
Oczekuje resetu komórek a nie humoru. Ostatnio ostro wkuwałem, jutro i pojutrze mam egzamin. Muszę jakoś rozładować to napięcie. Takie wygładzenie fałd mózgowych byłoby idealne.
Wszystkiego po trochu z IT. Programowania (c++, pascal, java), Systemów (Linuxa i Windowsa), sieci, technikaliów itp. Np. klasy adresów sieciowych, obliczanie masek, nadawanie praw plikom w linuksie, tcp, ogólne przeznaczenie głównych kluczy rejestru, prędkości różnych rodzajów pamięci ram (od sdram po ddr3) i oczywiście programowanie (na szczęście tylko struturalne). Ogólny zakres więc nie jakieś trudne rzeczy ale jest tego dużo.
Jak się nauczyć języka C/C++?
Są w internecie jakieś kursy?
Wiem, że jest wielu samouków, ale skąd oni wszyscy czerpią tą wiedzę?
Mogę tylko podejrzewać..
Jest wiele skryptów, porad dla początkujących, a potem się już tylko eksperymentuje (dobrze mówię?)
Czy uczyłeś się ich na pamięć?
Szukam darmowego / pirackiego kursu.
Na wolną chwilę, aby się czegoś nauczyć i potem wpisać to w CV :)
Troszki offtop ale tylko jeden pościk. Toć nie będziemy zaśmiecać tak zacnego topiku pod słusznym dziełem.
Oryginalny nie będę więc powtórzę po raz n-ty co piszą w sieci bo u mnie zadziałało. Masz 2 wyjścia. Albo zainteresować się kursem "Od zera do gier kodera" który gier cię nie nauczy robić ale świetnie jest opisany. Tylko że tam musisz mieć kompilator microsoftu MS Visual c++ (wersja enterprise jest darmowa) albo nazbierać na symfonię c++ jurka grębosza. Naprawdę nie pchaj się w pdfy tej książki bo są stare a standard się zmienił. Za tą książkę (wydanie III) naprawdę warto zapłacić ile żądają. Nie wiele jest na polskim rynku tak dobrze napisanych publikacji na jakikolwiek temat. Do niej wystarczy standardowy kompilator DevC++ na przykład.
To nie jakiś wysublimowany lokal, to swojska karczma, można pisać o wszystkim :D
Tak ode mnie ignoranta dodam tylko, że obowiązkowo musimy Cię zrekrutować do Drużyny z takimi umiejętnościami ;)
Na pieczonego jaszczura w sosie bakaliowym!! Mnie? Naprawdę? Jam prochem jest, nie godzien całować ziemi na którą spoglądały czerwone oczy babci. Gdzie mi tam do tak wysublimowanego towarzystwa!
slusznie czynisz, znajac swa malosc i posiadajac przy tym tak cenny dar pokory ;P dlatego nasz Prezes ulozy z pewnoscia lagodny test ze znajomosci kina klasy Z, tylko dla Ciebie. Docen ten szlachetny gest i milosierdzie :D A pozniej bedziesz musial zlozyc przysiege i przypieczetowac swa lojalnosc w specjalny sposob :D
Wystarczającym testem dla tak wartościowego rekruta będzie wytrwałość okazana przy dzisiejszym maratonie grozy :D
Serce chętne ale czy sił starczy? Wybiła godzina prawdy więc za chwilę się przekonamy