nie wiem ludzie piszą ze mało realne walki haha chyba nie wiedzą co to MMa, w porównaniu do filmów z lee czy Vandammem to ten film jest jak najbardziej realistyczny, sam występ Jeroma zachęca do oglądnięcia, polecam 8/10
a moze powiesz ze walki sa bardzo realne... biles sie kiedys w zyciu.. ?? haha! Nie wazne jaki jestes duzy, jezeli walczy ze soba dwoch wytrenowanych zawodnikow - kazdy wie jak uderzac, i trafi jeden drugiego chociaz jednym porzadnym ciosem to juz prawdopodobnie jest po walce. W ostatnim pojedynku po pierwszych ciosach powinien byc juz koniec, nikt nie podniosl by sie po 3-4 takich ciosach, i jeszcze po pierwszym upadku ten cios w glowe z gory. Takze patrzaj ;)
Fabuła strasznie naciągana a walki strasznie sztuczne. Rozwaliła mnie 1 walka jak główny bohater walczył 2 bluzach i czarnych spodniach... gorzej się nie mógł ubrać. No i ta wszechobecna krew i bohater który niby jest taki zwierz a w prawdziwym życiu to jajko na miękko. Do tego dochodzi strasznie naciągana fabuła i kiepska gra głównego bohatera. jak dla mnie 3/10
czytaj dokładnie napisałem w porównaniu do tych filmów kung fu , karate to ten film i te walki sa jak najbardziej realne
a czy biłem sie heeh co za pytanie chłopcze neo hah
trenuje MT