a widzisz jak to brzmi?
Dlatego to jest "polski tytuł", a nie "dosłownie przetłumaczony tytuł angielski"
Rzeczywiście niektóre angielskie tytuły po przetłumaczeniu brzmią dziwnie, ale ten oryginalny podkreśla lepiej wątek filmu.
No też. Bo dziecko to dla matek takie małe "szczęście". Mam do Ciebie pytanie "redsky 93" choć przepraszam że trochę nie na temat. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie od kilku tygodni na kokpicie wyświetlają się filmy, które już oglądałem pomimo że mam zaznaczoną opcję "Pokazuj filmy które chcę zobaczyć".Podobnie sprawa wygląda z "Repertuarem kin". Wyświetla się na kokpicie jeden lub dwa filmy. Pisałem w tej sprawie e-maila do naczelnego "FILMWEBU" kilka dni temu ale nie otrzymałem odpowiedzi. Wcześniej z kokpitem było wszystko OK. U Ciebie to samo?
Jednak nie napiszę na pw bo nie mogę jak Cię nie mam w znajomych ;)
Jeśli chodzi o mój kokpit to wszystko gra, ale czasami pokazuje mi że nie oglądałam jakiś tam odcinków seriali chociaż tak naprawdę wszystkie odcinki danego serialu mam ocenione. Ale to raczej takie sprawy mało ważne, przynajmniej dla mnie. Z takich większych problemów to nie zauważyłam.
"Repertuar kin" mam pełny, z filmami "które chcę zobaczyć" też nie ma problemu.
Odpowiedź pewnie otrzymasz za jakiś czas, oni tutaj mają naprawdę powolne ruchy :P