Skrzydła

Wings
1927
7,1 1,1 tys. ocen
7,1 10 1 1130
7,0 3 krytyków
Skrzydła
powrót do forum filmu Skrzydła

hmmm prosba nietypowa.. wymyslilam sobie ze obejrze wszystkie filmy ktore dostaly oskara za najlepszy film... tylko tu zaczynaja sie schody.. skad brac takie stare filmy... jakby ktos mogl mi pomoc zdobyc np. "Wings" Wellmana, to bede bardzo wdzieczna.. :* kontakt: martaop1@wp.pl

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
martaop1

cóż za przypadek, wpadłam na identyczny pomysł ;) i też nie wiem skąd brać filmy...

dxdomi

Tych przedwojennych szukaj na youtube lub na archive.org :)

ocenił(a) film na 9
dxdomi

Witaj w teamie! Ja stare filmy oglądam na youtubie

użytkownik usunięty
martaop1

www.surrealmoviez.info - trzeba się zarejestrować, ale warto. Tworzone przez pasjonatów. Rzadko czegoś tam nie. Poza nowościami i 'titanicami'.

jakiś błąd mi wyskakuje na tej stronie,podobnie jak poprzednicy też chciałem obejrzeć wszystkie filmy oscarowe i od razu spory problem,są jakieś linki na torenty,to wiem

jak tu sie zarejestrowac?

użytkownik usunięty
HollyGolightly3

ups, nie wiem. chyba się coś pozmieniało od czasu kiedy ja się rejestrowałem. na fejsbuku jest grupa surrealmoviez. zgłoś się do właścicieli bo to pewnie te same osoby. naprawdę warto.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
martaop1

właśnie wpadłam na podobne postanowienie :D

ocenił(a) film na 8
martaop1

Byłem na premierze w kinie.

Kileeer

Ja też.

ocenił(a) film na 8
andriej2

Jeeej ^^

martaop1

zostało mi już 'tylko' 17 do obejrzenia i wszystkie jakoś mam. jakby ktoś czegoś nie wiedział - pisać :)

martaop1

Jaka nietypowa, sam miałem podobny zamysł. Greetings :)

martaop1

ja mam też takie postanowienie ;D

bromisia92

Witam,
na piratebay sa 2 paczki w ktorych sa wszystki oskarowe flmy. Jeden juz pobralem, a drugi wlasie sie sciaga;)

hostello

można link poprosić?

hostello

Hmm.. Znalazłem, ale nie ma ani jednego seeda.

ocenił(a) film na 6
martaop1

Właśnie wpadłem na taki sam pomysł . :) A sam film jest dostępny na Pirate bay jak by ktoś chciał .

martaop1

No a jeśli z dzieciństwa odlądałem jakiś film który dostał oscara za najlepszy obraz, to mógłbym obejrzeć jeszcze raz zaczynając od starszego do najnowszego?

martaop1

Mam prośbę do wszystkich. Teraz chciałbym obejrzeć film Melodia Broadwayu, gdzie mogę znależc taką stronę internetową filmową bez rejestru?

martaop1

Na dzień dzisiejszy obejrzałam 43 z 86 oscarowych filmów. W tej chwili mam największą ochotę zobaczyć "Marty" (1995) ale są problemy ze znalezieniem polskiej wersji. Rozumiem angielski dość dobrze ale oglądając film lubię go rozumieć w 100%.

martaop1

Twoja prośba jest stara. Odezwij się, jeśli aktualna, chętnie pomogę.

z_kow

a teraz nadal aktualna? :)

martaop1

Na CDA jest.