PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293058
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

jaki to miało budżet? to chyba jakaś wersja kryzysowa ;)

rmz

Ty powinieneś się nazywac "pomyłka". I pewnie rodzice tak w duchu o tobie mówią. Tylko DEBIL albo bezmózgi gimbus (na jedno wychodzi) oceni ten film na 1. Lubisz "Bondy"? I nic w Skyfall nie zwróciło twojej uwagi, tępaku? Żadne subtelności? Żadne nawiązania do poprzednich serii? Zdjęcia? NIC? Jesteś żałosnym TROLLEM. Szkoda nwet komentować twoje wypociny ale dałam sie sprowokować trollowi. Trudno.

ocenił(a) film na 1
White_Carnation

Nie interesują mnie żadne subtelności i nawiązania do poprzednich serii. Interesuje mnie tylko dobre kino, a więc to czy film się ogląda dobrze i z przyjemnością - czy tez nie. Duża zaletą filmów z Bondem była zawsze urealnienie fabuły(do pewnego stopnia - w końcu fajne gadżety zaprezentować trzeba). Lubie filmy science-fiction, ale w tym przypadku zbytnie odrealnienie jest raczej śmieszne niż ciekawe. Poprzedni Bond był słaby, a ten jest jeszcze gorszy.
Zabrakło: 1. Dobrej fabuły 2. Realizmu 3. Fajnych gadżetów

rmz

z tą oceną to przesadziłeś,ale zgadzam się z tobą,że chodzi o dobre kino a nie jakieś tam.....ta część bonda to porażka i przereklamowana słabizna